שלום רב! בשבוע האחרון השארתי את כלבתי (כלבה מסוג שיצו שעלתה 3000 ש"ח) בפנסיון כלבים של העירייה בעיר בה אני מתגוררת. שילמתי עבור השירות שלושים ש"ח ליום. באתר האינטרנט שמפרסם את השירות נכתב כי הפנסיון הינו אגף נפרד מהכלבייה העירונית, וכך הוסבר לי גם טלפונית (בפועל זה לא כך). כן הובטח לי שמנקים את כלובי הכלבים פעמיים ביום ולעיתים מוציאים לטיול, ושיש אוכל במקום ולא צריך להביא אוכל עבורה. כשהגעתי לקחת את כלבתי הביתה (יום לפני התאריך שקבענו שבו נחזור) חשכו עיניי. הכלבה הייתה מטונפת, מכונסת בעצמה ונראיתה חלשה ומוזנחת. בנוסף, היא ישבה בתוך הקיא של עצמה ונראתה נורא. הכלבן טען שהרגע הקיאה למרות שהייתה מלוכלכת מקיא...כשחזרנו הביתה הכלבה הקיאה עוד מספר פעמים. קילחנו אותה ואף גילחנו את הפרווה מרוב שהייתה מסריחה. לאחר כשעתיים שראינו שאינה מתאוששת, לקחנו אותה לוטרינרית. נערכו לה בדיקות- ונמצא שסובלת מזיהום או הרעלת מזון. היא נשארה להשגחה עד הלילה וקיבלה עירוי +תרופות.הטיפול בה עלה לי כאלף ש"ח. שוחחתי עם הוטרנרית בפנסיון וכמובן שהם מסירים אחריות. אני מעוניינת לתבוע את המקום. האם יש לי עילה ? ומה הסכום אותו עליי לתבוע? תודה על הייעוץ! אורית.
שבוע טוב,
כאוהבת כלבים מושבעת ליבי נכמר לתיאורים ולסבל שסבלה כלבתך.
לגופו של עניין, ניכר שיש לך עילת תביעה כנגד הפנסיון בגין הזנחה והפרת הסכם.
יש לכמת את סכום התביעה לפי שווי הנזק שנגרם בפועל (עלות הפנסיון וההוצאות הקפואיות) ולהוסיף פיצוי בגין עוגמת נפש בסך לדעתי של 1,000 ש"ח.
רק בריאות, שנה טובה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי עידית,
תודה רבה על ההתייחסות.
זו בהחלט הייתה חוויה בלתי נעימה.
נקווה לטוב.
שנה טובה גם לך ולבני משפחתך!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר