רכשתי מחבט טניס אחרי שבוע הוא התכווץ. החזרתי לחנות ואחרי שבועים קיבלתי תשובה שזה לא פגם ייצור וזה נזק מכה חזקה והם מוכנים לתת לי 30% הנחה על רכישת מחבט חדש.
אבל ידוע לי שזה לא כך שזה לא מהמכה. האם אני יכול לטבוע אותם?
ערב טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולתאר את השתלשלות העניינים, לצרף חוו"ד של יצרן/חנות אחרת בעניין הנזק, לטעון שעסקינן בפגם ולפיכך הינך זכאי לתיקון המוצר ו/או להחליפו ו/או לקבל זיכוי.
באם לא תצלח דרכך יש לשקול פניה להליך משפטי אך לתביעה יש לצרף חוו"ד בעניין התומכת בטענתך מאחר ונטל ההוכחה מוטל על כתפיך.
שנה טובה ובהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
במכתב כתוב. "בדקנו את המחבט הטניס מדגם 01010101 שנשלך אלינו לבדיקה ולא מצאנו בו כל פדם ייצור. השבר במחבט נגרם ככל הנראה מחבטה חזקה בקרקע או בעצם קשה מאוד. למרות זאת ובכדי לשרת קהל לקוחותינו, הננו מעוניינים להציע לך לרכוש מחבט המתאים לכישורייך בהנחה נוספת". מה עכשיו אליי לעשות? איזה עורך דין מתעסק בזה? ואם יש עורך דין שעובד על אחזים או בטביעות קטנות אין דבר כזה?
לילה טוב,
האם תוכל להוכיח שהנזק נגרם מסיבה אחרת מזו שהם טוענים ? אם כן, יש לשקול הגשת תביעה קטנה כנגדם. תוכל לפנות לעו"ד העוסק בצרכנות או בליווי בתביעות קטנות אך בהליך המשפטי עצמו לא תוכל להיות מיוצג ע"י עו"ד.
ממליצה למצות המו"מ עם החנות לנסות לקבל הטבה / פיצוי משמעותי יותר.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר