שלום
לפני כשבועיים ביקרתי בסניף זארה בקניון חולון.באותו זמן היתה מכירת סוף עונה.לקחתי חולצה תא המדיה כשעל התווית שלה היה רשום מחיר של 69 ש"ח.החלטתי לרכוש את החולצה אך בדרך לקופה שמתי לב שישנו חוט פרום בחולצה ולכן ניגשתי לקחת אחת אחרת אך עליה הופיע מחיר של 79 ש"ח.לקחתי אותה וניגשתי לשלם ובקופה נאמר לי שז המחיר ולא המחיר הנמוך יותר של החולצה הקודמת שמדדתי שזו אותה חולצה בדיוק!
הקופאית ביקשה שאראה לה את החולצה הקודמת ןכך היה.לטענתה מדובר בטעות וזו לא הסכימה לכבד את המחיר בחולצה השניה שהבאתי שלא היתה פגומה ןמחירה היה 79 ש"ח.היא קראה לאחמש"ית של החנות וגם זו טענה כי אין באפשרותה לתת לי את המחיר הנמוך וכי היא איננה יכולה למכור חולצה "פגומה".ושהמחיר בחולצה ה"פגומה"הוא טעות.ביקשתי את מוכרת החנות וגם זו לא הסכימה אלא רק הציעה שארכוש את החולצה הטובה והיא יכולה להוסיף עליי את ה10 ש"ח אם זו הבעיה.כמובן ש10 ש"ח לא היתה הבעיה אלא העיקרון שהם לא מוכנים לכבד מחיר ועגמת הנפש שנגרמה לי בפניי אורחי החנות.מה עלי לעשות?
לילה טוב,
לפי דבריך תג המחיר הנמוך היה על חולצה פגומה וכי בחולצה אחרת תקינה היה תג מחיר שונה. בנוסף הצלחת לשכנע את המוכרת ליתן לך לרכוש את החולצה הטובה במחיר של החולצה הפגומה.
אם כך איני מבינה מה הבעיה ?
על פי הוראות החוק, ככל שיש תג מחיר על מוצר וקיים שוני למחיר המופיע בקופה ברגע התשלום אזי המחיר הנמוך מבניהם יקבע.
בנסיבות שלך ביקשת לקנות חולצה שאינה פגומה עליה היה תג מחיר אחר מזו הפגומה.
נניח שאת צודקת על אף שניכר שהיתה טעות, בסופו של יום החולצה שביקשת לקנות היתה עם תג מחיר אחר וכי את ניסית לעשות השלכה בין מחיר אחד למשנהו.
איני בטוחה שאם נסיבות המקרה דנן היו נבחנות בפני ביהמ"ש אם היית זוכה בתביעתך.
מבינה לליבך בדבר עוגמת הנפש ובעובדה שנאלצת להתווכח ולנהל דין ודברים עם המוכרות על טעות מעצבנת ומטעה. אולם התנהגות המוכרת בסופו של יום והעובדה שהוצע לך המחיר הנמוך מבין השניים מהווים למעשה סיום של העניין.
ממליצה לפנות בכתב אל הנהלת הרשת ולתאר את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש על עוגמת הנפש וההשפלה שחשת.
דרשי פיצוי. מקווה שהם ישכילו ליתן לך פיצוי הולם ומספק.
חג שמח ושנה טובה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר