במהלך השנה שעברה רשמתי את ביתי בת 10 חודשים למעון ביישוב בו אני גרה, שילמתי דמי הרשמה בסך 700 ש"ח ונתתי שיק עבור חודש ספט' ע"ס 1900 ש"ח. במהלך הקיץ העלתי לבטים לגבי ההצטרפות למעון וב-1 לספט' ביליתי עם ביתי שעתיים במעון והחלטתי לבטל את ההרשמה ולהוציא את הילדה. דמי הרישום שולמו ואף לא דרשתי אותם חזרה אך השיק של ספט' הופקד וחשבוני חוייב. היו והמעון (גן הורים) בקשיים והיו ביטולים רבים לתחילת השנה (4 ילדים חוץ ממני)החליטו ההורים לחייב את המבטלים בסכום מלא של חודש ספט'. האם הם יכולים עפ"י חוק לעשות כך? וכיצד עליי לפעול היות והשיק כבר חוייב בחשבוני (ברצוני לציין שלא ביטלתי את השיק היות והדבר נחשב לאסור עפ"י חוק)? תודה רבה מראש.
ערב טוב,
לפני שנה הייתי במצבך ואני מבינה לליבך....
בהנחה שהגן לא מסר הנחיות ברורות בדבר מדיניות ביטול הרשמה לגן אף לאחר תחילת שנה"ל, אני מניחה שבשלב ובמועד בו החלטת להוציא את הילדה מהגן למעשה פגעת באינטרס ההסתמכות של הגן עניין העשוי לזכות אותו בפיצוי.
ממליצה לך לנהל מו"מ לקבלת החזר מחצית משכה"ל ששולם ובוודאי להודיע על ביטול השקים העתידים.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר