רציתי להתייעץ האם כדי לפתוח בהליך.
אתמול קניתי מוצר בחנות שמוכרת מוצרים למספרות. ביקשתי מהמוכר שנחשב כמומחה בתחום להביא לי מוצר שיחליק את השיער.הוא הסביר לי מה לעשות ללא הסבר על תופעות הלוואי. על האריזה היו הוראות רק באנגלית ובספרדית. גם בהוראות באנגלית לא היה כתוב על תופעות לוואי. ב24 שעות האחרונות השער שלי התקצר בכ-4 ס"מ . השיער שלי לא מפסיק לנשור,לא ניתן לסרק אותו כלל!!! והוא נושר בכמויות אדירות!! היום הגעתי למספרה והמומחה טען כי זה מוצר שנמכר למספרות ואין לו מה לעשות אם אני רוצה הוא יעשה לי הנחה על מוצרים נוספים בחנות.
לאחר בדיקה באינטרנט הבנתי שזה לא פעם ראשונה שזה קורה. והטיפול היחיד שניתן לעשות על מנת שהשיער יחזור לקדמותו זה להסתפר קצוץ ושהשיער יצמח מחדש. או לעשות הארכת שיער/טיפולים שהעלות שלהם היא למעלה מ1000 ש"ח.
האם יש עילה לתביעה? אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות.
אשמח לתשובה
אנג'ל
ערב טוב,
הזדעזעתי לקרוא את הודעתך. צר לי.
מתיאורך ניכר שיש לך עילת תביעה אולם מאחר ועסקינן בתביעת נזיקין ממליצה לך בחום להפנות את שאלתך גם לפורום דיני נזיקין באתר זה.
כתובעת יהא עליך לעמוד בנטל ההוכחה ולהוכיח שהשימוש שעשית היה לפי ההוראות וכיוצ"ב.
למען הסר ספק ממליצה בחום לפנות לעו"ד לקבלת יעוץ משפטי וייצוג במידת הצורך.
שנה טובה ובהצלחה, שהשיער יגדל במהרה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
