קניתי במיטב הכסף שלא כל כך יש לי... סלון חדש.
עם הגיעו בעוד המובילים אצלי התברר שיש קרע בעור בגב הסלון. בשיחה עם החנות, הובהר לי שהסלון ישאר אצלי ויבואו לקחת אותו במועד מאוחר יותר כשבוע לתיקון. לאחר יומים גיליתי חור (בגודל סיכה) אמנם קטן אך חור בידית הספה. התקשרתי מיד והודעתי שיש עוד פגם.
כעבור קרוב לשבועים (סאגה שכל הזמן הייתי צריכה להתקשר לשאול מה קורה עם התיקון) באו לקחת את הספה והבטיחו להחזיר לאחר 5 ימים. אמרתי שמגיעה אלי משפחה מחו"ל ואני זקוקה שהסלון יהיה בבית הובטח לי שאין בעיה. כמובן שלא קיבלתי את הסלון כמובטח ושוב מסכת של טלפונים. (הרפד בחופש, לא היה את העור וחיכו שיגיע...) לאחר שבועים החזירו את הספה והנה אני מגלה שלא תיקנו את החור.
התקשרתי מיד ונאמר לי שידברו עם הרפד ויחזרו אלי.
כמובן שלא חזרו אלי. התקשרתי כעבור כמה ימים ומי שדיבר איתי לא היה אמרו שיחזור שבוע הבא והבטיחו להתקשר. ברור שלא התקשרו. בצר לי ביקשתי מאחי שירים טלפון, אולי גבר ישמע יותר מאתגר... אבל ענו לו שלא יתערב.
התקשרתי שוב ואז נאמר לי שבדיוק התכוונו להתקשר אלי...(כן, כן...)
בכל אופן הוא דיבר עם הרפד שאמר שמדובר בחור בגודל סיכה וזה לא משהו שצריך להתרגש ממנו, אין צורך לתקן. אמרתי שלא מקובל עלי שילמתי הון מבחינתי ואני רוצה משהו מושלם. המילה האחרונה היתה שזה מה יש.
ביקשתי את הכסף חזרה ושיקחו את הסלון. נענתי בשלילה.
מה עלי לעשות עכשיו???
אוסי שלום
צר לי לשמוע על הסחבת שנאלצת להתמודד עימה.
במידה וקיים פגם, כפי שאת מציינת, נראה כי ביכולתך להחליף מוצר פגום לאור חוק הגנת הצרכן.
המלצתי הינה כי תשלחי מכתב לחנות בו תפרטי את השתלשלות העניינים. בנוסף להחזרת הספה, נראה כי ביכולתך לדרוש פיצוי בעבור עוגמת הנפש והסחבת שחווית. ביכולתך לציין כי במידה ודרישותיך לא תעננה תערבי את המועצה הישראלית לצרכנות.
במידה ותגובתה של החנות אינה לשביעות רצומך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר