לפניי כשבועיים קניתי מיטה ברוחב של 130 ס"מ, היום קיבלתי את המיטה ובפועל היא 115 ס"מ, נסעתי אל החנות "קאזה דיזיין" בכרמיאל ובדקתי בעצמי כמה ס"מ המיטה שמוצגת בתצוגה וראיתי שאותה מיטה שקניתי היא 130 ס"מ ואני בעצם קיבלתי מיטה ברוחב של 115 ס"מ...כשהתלוננתי בפני הנציג הוא אמר שהמיטה היא בתצוגה ושהם מספקים מיטות ברוחב 115 ס"מ ושהטעות שלהם. ביקשתי שיוזילו לי במחיר או שייתנו לי משהו בתמורה והוא לא היה מוכן לתת לי את המוצרים במחיר ששילמתי. כרגע אני נמצא בבעיה אני לא יודע למי לפנות או מה לעשות, אשמח לייעוץ בנושא.
שלום שחר
לא ברור מהכתוב מהם דרישותיך, במידה ואני מבין נכון הוטעת על ידי החנות אולם בעליה מבקשים ממך סכום נוסף בעבור מיטה גדולה יותר. עליך לפנות בכתב אל החנות ולפרט את השתלשלות העניינים, הוסף כי נציג החנות הודה בטעותם, ביכולתך להוסיף גם כן כי הינך שוקל לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות במידה ודרישתוך הלגיטימיות לא תעננה.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר