הסיפור שלי הוא קצת מורכב:
בשנת 2008 רכשתי רכב ב"טרייד אין קרסו" לפני הרכישה לא נאמר לי דבר כי הרכב עבר תאונה והוחלפו לו חלקים,
כאשר אתה מבצע מהם רכישה הם מעניקים לך ביטוח מתנה ודואגים שלא תקבל מסמכים על הביטוח או שמישהו יידע אותך על עברו של הרכב.
לקחתי את הרכב כמו כל אזרח למכון בדיקה שם גם לא נאמר לי דבר על התאונה שהרכב עבר.
כעבור כשנה מיום הרכישה נאלצתי לחדש את ביטוח הרכבופניתי לקבלת הצעות מחיר במס' חברות.
כאשר סוכנות הביטוח אלייה פניתי ביקשה הצעת מחיר מחברת "צנורה מבטחים" התברר כי הבעלים הקודם היה מבוטח שלהם ונעשתה תאונה בעבורה קיבל הלקוח פיצוי בסך 16,000 ש"ח.
במסגרת התיקון ניזוק הצד הימני הקידמי והיה צריך להחליף: מ.מנוע מצנן טמבון פנס כנף ועוד חלקים שוליים.
לכן אני כותב כאן בכדי לדעת האם כדאי לי לפנות ישירות ואיך או שמא כדאי להיוועץ בעו"ד?
בוקר טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל סוכנות הרכב ממנה רכשת את הרכב ולהתריע בפני נקיטה שהליכים משפטיים. יש לתאר את השתלשלות העניינים תוך הדגשת העובדה שמידע מהותי הקשור לערך הרכב הוסתר מימך בחוסר תום לב עובדה שאם היתה ידועה לך מראש היתה משנה את תנאי הרכישה (או שהיית מוותר על הרכב ורוכש אחר או מוריד מהתשלום הנדרש). דרוש פיצוי.
אם החברה תסרב לקחת אחריות יש לשקול פניה להליך משפטי כנגדה.
אגב, מומלץ לשלוח מכתב כזה גם למכון הבדיקה על רשלנות חמורה.
ניתן ומומלץ לפנות לעו"ד אשר ינהל בשמך את המו"מ ויסייע ככל שיידרש בנקיטה בהליך משפטי.
לא לוותר ! בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר