לפני בערך שבוע וחצי התחלתי להוציא למישהו את שני הכלבים(אני בן 14) אחת הכלבות עושה רעש בלילה ולכן אחד מהשכנים החליט לשחרר אותה, אני לא יודע מי השכן הזה, אבל זה קרה כבר 3-4 פעמים. אני יודע שהכלבה נובחת בלילה אבל לי אין מה לעשות, וכל פעם שהם משחררים אותו אני צריך לרדוף אחריה ב 7 בבוקר.
רציתי לדעת האם אני יכול לדעתכם לפנות למשטרה בנושא זה, בגלל שאני בן 14 ובגלל שהמשטרה יכולה לעשות משהוא בגלל שהכלבים לא שלי והבעלים בחו"ל .
ורציתי לדעת מה יכולה המשטרה לעשות במקרה ואני פונה אליהם.
בוקר טוב,
האם אתה יודע מי הוא השכן המשחרר ?
תוכל להגיש תלונה במשטרה על הסגת גבול אולם תצטרך להוכח את זהות השכן.
ניתן לפנות אל השכן ולבקש ממנו לא לשחרר את הכלבה בלילה ולהסדיר את העניינים עם הבעלים כשישובו מחו"ל.
ככל שהמשטרה תגלה עניין בתלונה היא תפתח בחקירה כנגד השכן אך אני מסופקת אם היא תעשה כן .
יש להזהיר את השכן שאם הפיקוח העירוני יתפוס את הכלבה משוחררת הוא יאלץ לשלם את הקנס מאחר והוא עושה דין לעצמו.
מקווה שהעניין יסתדר והבעלים ישובו בקרוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני לא יודע מי בדיוק משחרר את הכלבים כי יש בערך 4 שכנים שפנו אליי בנושא.
אבל הייתה שכנה אחת שאמרה לי שעם הכלבה לא תפסיק לנבוח היא תשחרר לי את שני הכלבים, ולכן אני חושב שהיא משחררת אבל אני לא בטוח
שוב שלום,
זו בעיה. המשטרה קרוב לוודאי לא תתערב מאחר ולא בטוח שיש כאן עניין לציבור אלא אם כן מדובר בכלבה מסוג מסוכן העשויה להוות סכנה לציבור.
יש לפנות בכתב אל ארבעת השכנים ולהתריע שאם לא יחדלו ממעשיהם יאלצו לשאת באחריות כנגד הבעלים בגין נזקים שיגרמו.
מאחלת לך שהבעלים ישובו בקרוב !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר