אפשר תגובה להמשך שאלה בעמוד קודם תחת הכותרת ביטול מנוי למכון כושר? היתה לי שאלה נוספת בעניין וזה נפל בין הכסאות...:-)
שוב, תודה רבה וחג שמח.
לילה טוב,
ראשית הרשי לי להתנצל ששאלתך נפלה בין הכסאות וטרם זכתה למענה.
לגופו של עניין, בפנייתך בכתב התריאי כי בכוונתך לבטל את החיוביים העתידיים בכרטיס האשראי לאור העובדה שהינך נאלצת לבטל את המנוי לאור מצב בריאותי לקוי.
עמדי על דרישתך וזכותך לראות את המקור לחיוב הנדרש.
דרשי גם החזר עבור הוצאות וייעוץ משפטי ככל שיהיה. אציין שהוצאות אלו תוכלי לקבל ככל הנראה רק אם ביהמ"ש יפסוק זאת לטובתך (ככל שתאלצי לפנות לביהמ"ש בתביעה כספית).
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שוב ושוב ושוב (ועדיין מבקשת) והם פשוט מתעלמים מבקשתי לראות את המקור לחיוב הנדרש. פשוט מתעלמים, לא מגיבים למכתביי ולדרישתי!
אגב, ניסיתי לבטל את חיובי האשראי העתידיים אולם חברת האשראי טוענת כי על פי חוק רק דרך העסק עצמו אני יכולה לעשות זאת, שהם עצמם מנועים מלאפשר לי לבטל דרכם. האם זה נכון? כמה שאלות יש לי, סליחה מראש :-)
בכל אופן, זה מרתיח ההתנהלות מולם ונראה לי שכעת פשוט הזמן לפנות למועצה לצרכנות ואם גם מולם יתעלמו אאלץ להגיש תביעה אני משערת.
ובאם אגיש תביעה, האם אני יכולה לתבוע גם על עגמת נפש ולא בבימ"ש לתביעות קטנות? כי כן הייתי רוצה ייצוג של עו"ד אם אני תובעת גם עגמת נפש ולגרום להם לשלם על כל ההתעלמות וההתנהלות הפוגעת והמבישה שלהם!
שוב, המון המון תודה לך!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר