בחודש אוגוסט רכשתי מכשיר סטרימר באחת מרשתות המחשבים בארץ במכירה פרונטלית. בעת רכישת המוצר שאלתי את המוכר האם ניתן להוסיף למכשיר מתאם אלחוטי והסברתי לו שאין לי כל צורך במכשיר ללא המתאם הנ"ל. המוכר הסביר לי שעוד כשבועיים המכשיר יהיה במלאי וכשביקשתי להוסיף הצהרה זו לחשבונית הוא הסכים אך ללא התחייבות בזמן אספקת המוצר. כמו כן בע"פ נאמר שהמוצר יגיע למלאי לא יאוחר משבועיים.
לא שילמתי על התוספת למכשיר בשלב זה אך שוב הובהר למוכר שהתוספת למכשיר מהווה את הסיבה העיקרית לרכישת מכשיר הספציפי.
כעבור שבועיים הגעתי לחנות ונאמר לי שהמוצר עדיין לא במלאי ואמור להתווסף בעוד מספר ימים.
כעבור מספר ימים יצרתי קשר עם מוקד השרות של הרשת ונאמר לי שהמוצר תרם אושר ע"י משרד התקשורת וזה יקח כשבועיים, כמו כן המוקדן סרב למסור את פרטי המוצר/שם היצרן ודגם.
תגובות אלו המשיכו עד אשר הגעתי לאדם שהזדהה כמנהל הרכש של הרשת ואמר לי שתרם התקבל אישור ממשרד התקשורת למכירת המוצר.
כל התהליך מתנהל כבר יותר מחודש ובינתיים ללא התוספת אין לי כל שימוש במכשיר שרכשתי.
כמו כן ראויי לציין שהשרות שקיבלתי בחודש החולף היה מעבר לכל ביקורת וכלל : ניתוקים, חוסר מענה ומתן תשובות מתחמקות.
מה אתם מציעים לעשות בנידון?
שלום אלון.
לאור העובדה שבעת קניית המוצר הוטעת על ידי המוכר, ביכולתך לבטל את העיסקה או לחילופין לדרוש פיצוי בעבור הבטחות הסרק שניתנו לך במעמד הקנייה. המלצתי הינה כי תשלח מכתב מסודר לחנות, פרט את ההבטחה שניתנה לך ואת העובדה שעליה הסתמכת בעת קניית המוצר. נראה כי ביכולתך לדרוש כאמור, ביטול עיסקה או פיצוי.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר