קניתי מחשב HP ברשת באג לפני כחודשיים, מחשב ביתי ALL IN ONE, לפני שלקחתי אותו הביתה הסבירו לי בבאג שהוא סגור בקופסא וכל שעלי לעשות הוא לפתוח אותו בבית ולהתחיל לעבוד וכך עשיתי.
בימים הראשונים לפעולתו הבחנתי שמשהו לא תקין, מיילים שקיבלתי הגיעו במקום בטקסט כל התוכן היה סימני שאלה, חשבתי אולי קיבלתי ממישהו קובץ שאינו מתאים, אך כשהתחלתי לקבל רבים מהמיילים באופן דומה ,וכן מיילים שכשפתחתי את הקובץ הייתי חייבת לקרוא אותם משמאל לימין ולא מימין לשמאל, היו מיילים שלא נפתחו כלל, קבצים שהעברתי בדיסק און קי מהמחשב הקודם לא נפתחו, וגם שם עבדתי עם וינדוס 7, קבצים ששמרתי במחשב לא ניתן לפתוח , בקיצורו של עניין לא ניתן היה לעבוד אפילו שעה בצורה תקינה.
סברתי לתומי שאם אפנה לחברת באג הם יפתרו לי את הבעייה איפא? כבר בפעם הראשונה כשפניתי לבאג מספר ימים אחרי הרכישה הם התנערו ושלחו אותי ל-HP ששלחו אותי למייקרוסופט, שסירבו לטפל בי משום שהתוכנות הותקנו בבאג, וכך חודשיים אני מקפצת ממירוסופט ל-HP ולבאג וחוזר חלילה, אחרי פנ ייתי לאמון הציבור HP הודיעה לי שבבאג התקינו את התוכנות בצורה לא נכונה ,ולכן חצי מהשפה היא אנגלית וחצי עברית ולכן התקלה שהם מוכנים שאעשה פירמוט הם יעזרו לי טלפונית, סירבתי אני לא טכנאי ובטח לא אקח סיכון כזה של פירמוט טלפוני, סירבו לשלוח טכנאי , בבאג התנערו שוב וטענו שהם לא מטפלים בזה.
האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה? שלוש חברות מתנערות מאחריות ,המחשב חדש קיבלתי אותו עם כל התוכנות בפנים ,הוא אינו מתפקד וכולם מתנערים מה עושים חברה????? זה בלתי אפשרי לתבוע שלוש חברות בתביעות קטנות.
תודה ויום מקסים לכל פתרון יצירתי שיעלה על דעתכם.
חג שמח
שלום מירי.
לאור הכתוב נראה כי חברת באג היא האחראית על התקנת התוכנות ומשכך זכויותיך קיימות מולה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
התקשרתי היום שוב לבאג, מנהל החנות הודיע לי שלא הם התקינו את התוכנות ,אלא כך זה הגיע מחברת HP אודה לך באם תציע לי מה לעשות אני מטורטרת כבר חודשיים ואין לזה פתרון באופק , מאוד קשה לי כך לעבוד במחשב.
אודה לפתרון הבעייה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
