שלום רב,
לפני כשבוע וחצי יצרו עם אימי (אישה מבוגרת)קשר בטלפון מחברת תירות -נופש מסוימת ,בטענה ש"זכתה" בחופשה מוזלת.באותה השיחה נלקחו ממנה כל הפרטים כולל הכרטיס אשראי, ואילו אימי לא הבינה את פרטי העסקה כראוי ואף מעבר, השיטה היתה מאוד אגרסיבית ללא הסכמה ישירה - אלא הטעייה מצד העסק עצמו(נציגת מכירות). כיום שעדין לא עברו 14 ימים ,ואף השובר/נופש שהובטח שיגיע תוך 10 ימים עדין לא הגיע - החברה לא מוכנה לבטל את העסקה למרות כל הניסיונות והשיחות הרבות לאותו העסק.
אנחנו צריכים הכוונה , האם מומלץ לטפל בעניין משפטית? או שישנן דרכים אחרות שמומלצות יותר בשלב זה ?
ערב טוב,
מסיפורך ניכר שאימך נפלה קורבן להטעיה חמורה ולדעתי יש לטפל בעניין בצורה משפטית רצוי ומומלץ באמצעות עו"ד.
ניתן במקביל לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות ולהגיש תלונה על החברה והתנהלותה.
אל תוותרו ! בהצלחה ותעדכני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
לאחר שיחה ארוכה ועקובה מדם עם אותו בית עסק , ולאחר ציון הליכיים משפטיים שאנקוט ואיומיים להפצה לתקשורת ,החליטו לזכות את אימי רק על חלק מהסכום מכיוון שלפי הקלטת שיחה לטענתם - ועפ"י שורת הדין לטענתם - לחלק מהסכום אמי כן הסכימה לחייב . אך עדין חוק הצרכנות קובע שניתן לבטל עסקה במלואה !
אני אקח את המלצותייך ואמשיך להילחם גם על הסכום הפעוט שנישאר לעסק לזכות אותה.. ואעדכנך בהמשך אני מאמינה שאצטרך את עזרתך - תודה רבה !
גם אנחנו "נפלנו" עם מקרה דומה השבוע -
רק שקיבלנו את השוברים והם ממש לא מה שהובטח לנו בטלפון ... יותר מי זה - חבילה שלמה של קופונים הגיעה כשהיא פג תוקף (התוקף על החבילה 31.12.09)
אני מנסה להסיג אותם מהבוקר בינתיים ללא הצלחה ... השאלה האם זו הילה מספקת לתביעה במקרה שלא יסכימו לבטל את העיסקה ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר