כבר בימים הראשונים הבחנתי שמשהו אינו תקין עם המחשב, פניתי לחברת באג שגילגלו אותי לחברת HP , והם גילגלו אותי למייקרוסופט וחוזר חלילה ככה הם מתזזים אותי במשך חודשיים. קשה מאוד לעבוד עם המחשב, אחרי חודשיים של טירטורים בהם איש לא רצה לדבר איתי בשלושת החברות, באג טענו שזו לא בעייה שלהם ,המחשב תוצרת HP ושם עלי למצוא את התשובה, חברת HP סירבה לדבר איתי חודשיים בטענה שזו לא הבעייה שלה, פניתי למייקרוסופט ששם התקליט מודיע שאם קיבלתי את המחשב כשעליו כבר מותקנות התוכנות הרי שהיא לא מטפלת במחשבים אלה.
HP הודיעה לי לבסוף שהיא מוכנה שאני אפרמט את המחשב בטלפון.
הצעתי להם שיקחו את המחשב ויפרמטו ,או שאזמין טכנאי והם ישיבו לי את הכסף, משום שאני לא טכנאית מחשבים וחששתי לאבד חומר , אך הם סירבו, היום הבאתי טכנאי שבדק את המחשב ואישר שישנה בעייה נתן לי חוות דעת , אך לא הצליח לתקן את התקלה.
הייתי מאוד רוצה להגיש תביעה נגד חברת "באג" ו-HP ואולי גם מייקרוסופט , האם יש אפשרות לקבל ייעוץ וסיכויים? תודה ויום מקסים
בוקר טוב,
סיפורך מתסכל ומייאש מאד. חבל שאף אחת מהחברות לא השכילה ליתן לך את השירות לו את זכאית ולספק לך מוצר תקין לשביעות רצונך.
ממליצה להגיש תביעה קטנה כנגד החברות, יש לתאר בכתב התביעה (טופס ניתן להוריד מאתר בתי המשפט) את השתלשלות העניינים, את מועד הרכישה את שאירע לאחר הרכישה את פניותיך והתשובות המתנערות שקיבלת, תקני את המחשב וצרפי קבלה כמו כן שהטכנאי יפרט מה התקלה ומדוע למעשה המחשב פגום.
דרשי פיצוי בגין עוגמת נפש בנוסף לכל ההוצאות שהיו לך.
למען הסר ספק ניתן לרכוש שעת ייעוץ אצל עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר