שלום רב
אני רשום בקופת חולים כללית, לאחר שהשתחררתי מהצבא הייתי זכאי לכללית מושלם במשך שנה ללא תשלום אולם לאחר שעברה שנה, ללא כל הודעה או רשות מצידי שמתי לב שנלקח ישירות מחשבוני תשלום חודשי על ידי קופת חולים כללית.
לא התחייבתי לכללית מושלם ואף זכור לי שלא הבאתי להם את מספר חשבון הבנק שלי או שום פרט תשלום אחר.
כבר עברו שנתיים וחצי מאז התחילו התשלומים ולא פציתי פה מאחר וממילא התכוונתי להישאר בתוכנית כללית מושלם, למרות שהייתי מעדיף לשלם בכרטיס אשראי, אולם הבנתי שיכול להיות ומגיע לי פיצויי על ההתנהלות של קופת החולים.
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית בנושא.
בתודה מראש, צחי
שלום רב,
מפנייתך עולה כי הטענה שברצונך להעלות בדבר התנהלות לא תקינה של הקופה תעשה כשנתיים וחצי לאחר שגילית התנהלות זו ובעיתוי זה יש בעייה.
ניכר שיש שיהוי בתגובתך ותלונתך בדבר התנהלות הקופה וניכר כי בשתיקתך הסכמת להצטרפותך ולתשלום ובמעשה ידיך למעשה "הכשרת את השרץ".
תוכל לפנות בכתב אל הנהלת הקופה ולתאר את השתלשלות העניינים ואת העובדה שהתשלום נעשה ללא אישורך מחד ומאידך יש בעיה בהעלאת טענה זו מאחר ואם הם נהגו שלא כדין מדוע שתקת?
צר לי. תתנחם בכך שהינך משלם עבור שירות שממילא היית מצטרף אליו. נסה בהזדמנות זו להסדיר את אופן התשלום.
רק בריאות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר