היי
אני גר בדירת מרתף ואין לי קליטה חוץ מעל יד החלון, דיברתי עם נציגה של סלקום שעה אחרי שעברתי לסלקום מפלאפון, ואמרו לי שהפתרון שיש להם בשבילי זה נייד-נייח (ניתוב של שיחות מהנייד לנייח בבית) - הבעיה שאני סטודנט שגר בשכירות ואין לי שום כוונה לשלם גם על קו טלפון! מדפדוף קל באינטרנט גיליתי שיש פתרונות נוספים - לדוגמה, יש פתרון של עריסה למכשיר שמתקשרת עם אוזניית bluetooth. הנציגה אמרה לי חד וחלק שהפתרון הזה לא מגיע למי שמדבר בפחות מ-300 ש"ח בחודש! כלומר לי לא מגיעה קליטה כי אני לא מדבר מספיק! אני היחיד שזה נשמע לו לא חוקי לומר דבר כזה בכלל?? היא פשוט אמרה לי שאין פתרון ושאני אלך לחפש (במילים קצת אחרות..)!
אני משווע לעצות...
ערב טוב,
בהחלט מקומם !
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה לתאר את השתלשלות העניינים ואת התקלה, את הפתרון שהוצע לך ומדוע אינו מתאים לך וכן לפרט את הסיבה שבגינה אינך זכאי לפתרון טוב יותר.
דרוש קבלת פתרון ללא תנאי כלקוח הזכאי לקבל שירות שאם לא כן תהא זכאי לביטול ההסכם בשל אי התאמה .
ככל שלא תצלח דרכך ניתן לשקול פניה להליך משפטי בבקשה לבטל את הסכם ההתקשרות עם החברה וקבלת פיצוי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר