שלום,
הודעתי לאולם על ביטול החתונה, חודש לפני, ונדרשתי לשלם 50% מערך ההזמנה (כ-30,000ש"ח), עפ"י החוזה.
מתוך הסכום הזה, כבר שילמנו כמקדמה 14,000 ש"ח.
עתה נודע לי שכבר הוזמן אירוע לאותו ערב שהזמנתי וביטלתי, כך שטענת האולם שיש לפצות אותו על הפסדים כבר אינה רלבנטית.
השאלה היא, איזו מבין האפשרויות העומדות לפני היא המומלצת :
א. האם לבטל את הצ'ק על יתרת הסכום (60,000), ולהסתכן בהוצל"פ ?
ב. האם לשלם את הסכום שהאולם מבקש (עוד 15,000) ולתבוע אח"כ את הסכום בתביעות קטנות ?
ג. האם יש עוד אפשרות ?
אודה לכל מי שיכול לעזור.
ערב טוב,
בלבלת אותי בשאלתך. אני מבינה שהינך חתום על הסכם עם האולם ובו מוסכם פיצוי כספי במקרה של ביטול (30,000 ש"ח).
אף אם האולם קבע אירוע אחר במועד זה העובדה שהינך כפוף להסכם המחייב אותך לשלם במקרה של ביטול את הפיצוי המוסכם אינה משנה דבר. ניתן לפנות אל האולם ולנסות לנהל מו"מ על גובה הפיצוי שהינך נדרש על אף ההסכם. נסה לפנות אל ליבו של בעל האולם ולתאר את נסיבות ביטול החתונה וההפתעה שהיתה בהחלטה זו.
מומלץ לא להסתבך עם הוצל"פ.
למען הסר ספק ולאור המגבלות של פורום זה ממליצה בחום לפנות בהקדם לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה ולהציג בפניו את ההסכם עם האולם.
מאחלת לך הצלחה ורק טוב !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר