אני חברה קופת חולים מכבי, כל רבעון מכבי שולחת קבלה על תשלומי לקופה.
יחד עם הקבלה, שלחו לי פלייר של חב' היפר אקטיב, ובו היו מספר מוצרים כביכול עם מחיר שהוא מתנה. התפתתי והזמנתי סיר קרמי שעלה כולל משלוח 49.90 ש"ח, הנציגה אף הציעה לי להזמין מוצרים נוספים, אך סירבתי. לאחר כ-שבועיים קיבלתי את החבילה, ובחבילה בנוסף לסיר היה סכו"ם, שכלל לא הזמנתי, והכרטיס אשראי שלי חוייב בסכום נוסף של כ-200 ש"ח. כאשר התקשרתי למוקד לקוחות, הוסבר לי שקודם עליהם להאזין להקלטה של השיחה, על מנת להיות בטוחים שלא הזמנתי את המוצר.
המתנתי בסבלנות רבה.
לאחר כ=10 ימים יצרתי שוב קשר ואז נאמר לי שיתאמו אלי שליח שיגיע לקבל את החבילה. בקיצור, תיאמו איתי כבר 3 הגעה של שליח ושום שליח, לא הגיע. פניתי לשרות לקוחות כבבר מספר פעמים, וביקשתי לשוחח עם מנהל, ונאמר לי שאין טעם לבקש כי המנהלת לא חוזרת ללקוחות. כתבתי גם לאתר התלונות של מכבי וגם משם לא חזרו אלי. אני פשוט אובדת עצות, מה עלי לעשות על מנת לקבל החזר כספי עבור מוצר שכלל לא הזמנתי.
על עזרתכם אודה.
שלום
בהחלט מתסכל.
המלצתי הינה כי תשלחי מכתב נוסף, פרטי את השתלשלות העניינים, דרשי החזר/פיצוי והגבילי את אפשרות תגובתם בזמן. במידה וקופת החולים אינה עומדת בזמן שהקצבת לתגובה ,או לחילופין תגובתה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות לבירור זכויותיך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר