שלום, בעלי, בני (בן 9חודשים) ואנוכי יצאנו לחופה דרך קווי חופשה. הובטח לנו מלון 5 כוכבים וקיבלנו עליו הרבה המלצות מהסוכן של קווי חופשה- כאשר הגענו למלון- זה אולי היה 3 כוכבים אם לא פחות. חדרים עם מקלחון, שטיחים שרופים ועם כתמים, החליפו לנו חדרים לחדר עם עובש שפשוט לא היה ניתן להישאר שם- במחיוד לא עם תינוק. אחרי לפחות 20 טלפונים לארץ(בלי הגזמה) הסכימו להעביר אותו למלון אחר- כמובן בחופצה של תוספת של 500$, (ושתשינו לא חיפשנו את המלונות הזולים, שילמנו 700$ לכל אחד בכדי להיות ולנוח במלון 5 כוכבים..) בנוסף, ואנחנו היינו צריכים לקחת מונית על חשבוננו למלון החדש. כאשר הגענו למלון החדש לא ידעו מי אנחנו.... וכן הלאה... כאשר דיברתי איתם משם אמרתי שאני מאוד מקווה שהשיחות מוקלטות, נאמר לי ע"י אחד המנהלים, טל , שהשיחות לא מוקלטות ושזה ממש לא מעניין אותם ושאני אתבע אותם בארץ-ולא ממש יזיז להם.... איך הגענו למצב כזה? זה פשוט לא יעלה על הדעת. אשמח לדעת כיצד אני צריכה לפעול ושזה לא ימשיך לעלות לנו כסף. זה כ"כ מעצבן שהם פשוט חושבים שאנשים יכחו מזה וגם אם יתבעו לא יקרה להם כלום והחברה מכוסה מכל הכיוונים. תודה רבה,
קרין.
שלום רב,
אכן סיפורך נשמע כסיוט ולחלום בלהות לכל תייר. מקומם ומרגיז גם יחד.
מומלץ להגיש תביעה קטנה כנגד החברה ותלבוע את עוגמת הנפש ופיצוי כספי. ניתן להוריד טופס תביעה קטנה באתר בתי המשפט באינטרנט.
הגשת התביעה כרוכה בתשלום אגרה בגובה 1% מסכום התביעה.
אל תוותרי !
מאחלת לך בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר