באחרונה רכשתי באמצעות האינטרנט מס' כתובות דומיין באינטרנט (שמות מתחם), באמצעות חברה ישראלית שנקראת LiveDNS. למחרת התקשרתי לחברה ע"מ לברר את אפשרות ביטול העסקה. נעניתי כי אין אפשרות כזו לבטל עסקה בקניית שם דומיין. עוד נאמר לי כי אם אהייה מעוניין הם יוכלו לשלוח לי את ההסכם שבו מצויין כי אין באפשרותי לבטל עסקה.
לאחר מס' ימים שלחתי מכתב דואר רשום לחברה עם בקשת ביטול עסקה מסודרת. כחמישה ימים לאחר ביצוע העסקה.
שאלתי היא האם הדבר נכון והם יכולים למנוע ממני ביטול עסקה אף שמדובר בעסקה שנעשתה באמצעות האינטרנט?
ושאלה שניה מה עלי לעשות אם הם מתעלמים מפניותי וכאשר אני מתקשר אליהם מתחמקים ממני ואומרים שמשהו יצור קשר מאוחר יותר אך לא מתקשרים וכמובן לא מבטלים ומחזירים לי את התשלום?
בתודה מראש
הם אלו שיטפלו לך בביטול העסקה. כיוון והקניה היא במסמך חסר (לא חתמת פיזית על שום נייר) הם יוכלו ליעץ לך איך לבטל את העסקה
שלום אבי
העובדה כי לא חתמת על ההסכם ואף לא קראת אותו במעמד החתימה בהחלט בעייתית מבחינתה של החברה. המלצתי הינה כי תשלח פעם נוספת מכתב לחברה, פרט שוב את השתלשלות המקרה, טען כי נציגי החברה מתחמקים ונמנעים ממתן פתרון לבעייתך וציין כי לא קראת את ההסכם במעמד החתימה. נראה כי ביכולתך לדרוש את ביטול העיסקה, בנוסף, הגבל את זמן תגובתה של החברה.
במידה ותגובתה אינה לשביעות רצונך, המלצתי כי תפנה לייעוץ משפטי על מנת לבחון את זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר