באתי לשדרג חבילת דקות חדשה,עם החבילה הסבירו לי שמגיע לי 2 מכשירים במסגרת החבילה,בשום שלב לא אמרו שעלי לשלם בנפרד על המכשירים ולא סיכמה איתי על דרך תשלום,לאחר מכן חתמתי על המחשב,בעקרון התברר שעל הנציגה היה צריך להראות לי את החוזה ולא הראתה לי ורק בסוף השרות נתנה לי את החוזה,שמתוכם כמה דפים היו שיכים לאנשים אחרים וחוץ מזה הופיע על החוזה 3 חתימות שונות,עם החשבונית הראשונה שקיבלתי חיובו אותי על המכשירים בנפרד בפריסה ל-3 שנים,בחוזה מופיע שהמכשירים שולמו ולא מופיע שעלי לשלם ב36 תשלומים עבור המכשירים
מה אפשר לעשות בנדון
בוקר טוב,
עליך לפנות בכתב אל שירות הלקוחות ולתאר את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש על התנהלות נציגת השירות אשר לא הציגה בפניך את הסכם ההתקשרות, לא הסבירה לך את תנאי העסקה ואף הטעתה אותך.
יש לדרוש את ביטול העסקה לאור ההטעיה.
יש לציין שהעתק ממכתבך נשלח גם אל המפקח על חברות הסלולר ובפועל לשלוח העתק ממכתב זה אליו.
יש לציין בנוסף את התנהלותם החובבנית בדבר שליחת הסכם לא מסודר ובו חתימות ועניינים של לקוחות אחרים.
מקווה שהעניין יסתדר ויתוקן בהקדם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר