שלום.
אני ובן זוגי שוכרים דירה ביחד במשך 4 וחצי חודשים שבמהלכם הובטחו לנו עפ"י החוזה כל מיני דברים ובעל הדירה לא עמד באף דבר למרות שכתוב בחוזה! לאחרונה קרה לנו מקרה שסיכן את חיינו בגשם הראשון שירד כלפני שבוע החלו לחדור לבית מים מכל מיני מקומות שונים מהקירות מהחלונות מהמנורות במקלחת והכי הכי מסוכן מכל מידי נקודות חשמל כמו שקעים של אורות ובויילר ומנקודת החשמל הראשית וכל הריצפה של המטבח מלאה במים חלודים...מיד הורדנו את השלטר והתקשרנו לבעל הדירה שטען שהשאיר את הרעפים פתוחים . לא היה אכפת לו שאנחנו בסכנת חיים שנותרנו ללא חשמל הוא מבחינתו אמר אני בא עוד 20 דק לסגור את הרעפים אפילו לא לבוא לראות מה קורה בדירה! כמובן שלא הגיע אחרי 20 דק אלא אחרי שעה וחצי ואחרי שהתקשרנו עוד 3 פעמים. כשהחליט לעלות הוא עלה בשריקות ושירה כאילו הכל בסדר ובנתיים בבית אני ובן זוגי והוריו מחכים לבעל הדירה. הוא ראה מה שהיה וכמובן לא הראה התפלאות כמו שאמרתי "הכל בסדר" ביקשנו שיחזיר לנו את הצ'קים ונבטל את החוזה כי אי אפשר לחיות ככה יותר כשהוא מפר חוזה ומסכן חיים הוא מבחינתו מתחצף ואומר מה אנחנו עושים מכל דבר רעש {יש הוכחות להכל תצלומים והקלטות של השיחות} ואומר היתם צריכים להודיע לי חודשיים מראש לכן אני קונס אותכם בחודשיים. הינו רוצים לדעת מה אפשר לעשות במהרה לפני שהוא גובה מאיתנו את הקנס והאם מקרה זה הוא לתביעות קטנות והאם הצדק איתנו. הצ'קים שלנו נכתבו על שמו אך לא למוטב בלבד{טעות של צעירים} והוא טוען שהוא יתן לנו צ'קים שלו במקום כי העביר אותם {בטוחים שאין לו כיסוי!!}וגם אתמול בן זוגי יצא מהדירה וראה את בעל הדירה מביא אנשים ואומר לו אני מראה להם את הדירה בן זוגי לא הסכים כיוון שהיה חייב ללכת ואני לא היתי נוכחת ובעל הדירה אמר לא מעניין אותי אני מראה להם את הדירה בן זוגי התנגד והיה חייב ללכת ואנחנו לא יודעים אם באמת הוא חדר לנו לפרטיות ללא הסכמתנו אחר כך הוא טען שאף אחד לא נכנס {קשה להאמין}הוא מרשה לעצמו לעשות מה שבא לו המפתח של הדירה אצלו! אנחנו אמורים לעזוב את הדירה בסוף החודש הזה....
אודה על תשובתכם במהרה!
שלום רב,
אנא גשו לעו"ד בדחיפות לקבל ייעוץ משפטי וייצוג במידת הצורך.
ניכער שבעל הדירה הפר הפרה בוטה ויסודית של ההסכם עניין המזכה אתכם בסעד של ביטול ההסכם מחד ומאידך יש לבחון את הנסיבות בהם הודעתם לו על הביטול ודרישתכם לתקן את שעיוול כלפיכם.
למען הסר ספק אנא גשו לקבלת ייעוץ משפטי.
לא לוותר !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר