שלום וברכה. לבקשתך - אחדד שאלתי :
שיחת-טלפון עם 'בי.אם.אי. שיווק זהב בע"מ והתעניינות גרידא בסל-מוצרים -הפכה מבחינתם להזמנה ! אמנם, תוך כדי שיחה נתתי את פרטי כרטיס האשראי שלי אך השיחה המשיכה גם לגבי מוצרים נוספים. ההזמנה לא ניסגרה ולא נתתי הסכמתי אלא סוכם שהטלפנית תחזור עם עוד מידע למחרת. ואולם - היא לא חזרה אלי אלא לאחר שבועיים נחתה בביתי ההזמנה. אחת מטענותיי בצידקתי שלא קיבלתי מס' אסמכתא ! לדעת למנכ"ל החברה - אין הם מחוייבים לתת מס' אסמכתא והאחריות לכך היא שלי. לדעתי הוא טועה ומטעה וזו חובתם שלהם !!! אודה לדעתך המלומדת. תודה וברכה, שדות
שוב שלום רב,
וואו, סיפורך מדהים ומקומם גם יחד !
ממליצה בחום להוריד את הכפפות להפשיל שרוולים ולפעול לביטול העסקה וקבלת פיצוי.
ממליצה לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות ולהגיש תלונה.
בנוסף לפנות בכתב אל החברה לתאר את השתלשלות העניינים והשיחה ולדרוש את ביטול העסקה וקבלת כספך חזרה שכן עסקינן בגזל לאור יום !
תמוה לי התנהגותך למסור את פרטי כרטיס האשראי שלך אף שלא הזמנת את המוצר עניין זה עשוי להיות בעוכריך....
עמוד על זכויותיך וככל שלא תצלח דרכך ניתן לשקול הגשת תביעה משפטית ואולי אף תלונה במשטרה.
תעדכן !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר