כשחתמתי על חוזה עם אורנג' הנציגה טענה שאני אמורה לשלם 209 שקלים כל חודש כבר 10 חודשים שהם לוקחים ממני 247 שקלים , 40 שקלים יותר
וכשהתקשרתי לברר הם טוענים שזה 209 שקלים פשוט 40 שקלים זה המע"מ שמעולם לא אמרו לי שאני שזה מה שיצא לי מהחשבון.
לפי ידעתי זה עבירה על חוק הגנת הצרכן, חוק גילוי נאות.
אני גם רשומה לחבילת חיילים ואני לא חיילת כבר 4 שנים הנציגה פשוט אמרה לי זה בסדר אל תדאגי נשתמש בתעודה של חייל אחר ונרשום אותך בחבילה , הם עושים את זה לכולם. ואני רוצה לדעת אם יש עילה לתביעה..
ו.. זו אני ועוד חברה שחתמנו על החוזה ביחד.
תודה
אם הייתי יודעת שה- 209 לא כולל מע"מ כפי שאני הבנתי.. כי לא נאמר לי אחרת מעולם לא הייתי חותמת על החבילה...
הייתה הסתרת מידע וחתימת על חוזה במרמה ובשרות לקוחות אמרו לי שאין מה לעשות שיהיה יום טוב..... אני רוצה לבטל את חוזה ולקבל החזר ועוד פיצוי על כל העוגמת נפש על כל הבעיות במשך החודשים ... אנחנו שתי בנות
שוב שלום,
לאור הבהרתך כי את נמצאת במסלול חיילים על אף שאינך חיילת בדקי מה התנאים שאת מקבלת בתמורה והאם העובדה שהינך משלמת 40 ש"ח בגין המע"מ בטלים בשישים לאור ההטבה (אם אכן יש כזו) שהינך מקבלת על אף שבפועל אינך חיילת מספר שנים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום רב,
אני מסכימה איתך שהנציגה הפרה את חובת הגילוי הנאות כלפיך אך עדין איני סבורה שיש בכך כדי להוות עילה לביטול העסקה באופן גורף.
נסי לפנות בכתב אל החברה ולתאר את השלתשלות העניינים, את ההטעיה ודרשי ביטול העסקה.
נסי לנהל מו"מ עימם על גובה התשלום החודשי לאור התנהגותם. באפשרותך לפנות בתלונה גם אל המועצה הישראלית לצרכנות.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר