הזמנתי שני ארונות בסניף הסינרמה של רשת "****" (ברחוב יגאל אלון). שילמתי 500 ש"ח. תאריך האספקה נקבע ל 6 באוקטובר וצויין מפורשות על ההזמנה.
כמובן שאף אחד לא הגיע בשישי לאוקטובר. התקשרתי לסניף ולא ענו לי. יש להם מערכת להשארת הודעות - אבל למרות שהשארתי שלוש הודעות הם לא טרחו לחזור אלי. ניסיתי לתפוס את שירות הלקוחות - אבל הם לא עונים. לא יאומן - לכאורה רשת גדולה -למעשה *** היא חברה שמזלזת בלקוחות שלה, **** היא חברה שנסיונות להתקשר עימה מתסתיימים או ב "אין תשובה" או ב- "נחזור אליך" והם כמובן לא חוזרים. קניה ב**** זו חוויה מתסכלת ומפוקפקת מאד.
נאלצתי להגיע לסניף פיזית, והם דיברו עם ספק הארונות שלהם, חברה בשם "****". הנציגה של **** ביקשה לדבר איתי בטלפון ואמרה לי "אני לא יודעת מי הבטיח לך בשישי באוקטובר וגם לא מעניין אותי", וזאת למרות שטופס ההזמנה היה ברשותי ועליו צוין התאריך במפורש.
שירות הלקוחות של רשת "***" הפנה אותי ל "***". הם לא טרחו אפילו להתנצל ואמרו לי שהארון יסופק לי ב- 15 באוקטובר - עשרה ימי איחור. הם לא הציעו שום פיצוי ורק לאחר שדרשתי והתווכחתי הוצעו לי 500 ש"ח זיכוי.
כשהארונות הגיעו ב 15 באוקטובר הם הגיעו פגומים- הארון עקום לגמרי. המתקין הודה שיש בעיה בדפנות הארון "התבלבלו בין שמאל לימין" הוא אמר. הארון לא הורכב. הוא התקשר למפעל ****. והם הבטיחו לי שהן יחזרו אלי ביום ראשון בבוקר - "עד 10 בבוקר לכל המאוחר". אצלי נשארו המדפים המפורקים של הארון שלא הורכב - כי היה פגום.
כמובן שלא ***ולא ***** לא חזרו אלי ביום ראשון בבוקר (היום בבוקר)- שוב נאלצתי להגיע לסניף (באמצע יום עבודה) והפעם ביקשתי לבטל את העיסקה - יש גבול לכל דבר - גם לא מספקים במועד, גם לא עונים לטלפונים, גם לא מחזירים טלפונים, וגם מספקים ארון פגום.
לתדהמתי אמרו לי ברשת *** שאני רשאי לבטל את העיסקה- אבל אני צריך לשלם להם 30% ממנה - כלומר 1500 ש"ח.
שימו לב - זה שירות הלקוחות של רשת ***:
1. **** לא מספקים מוצרים בזמן שנקבע
2. שירות לקוחות של לא עונה בטלפון
3. כשאתה משאיר הודעה - מבטיחים שיחזרו אליך בטלפון - וכמובן לא חוזרים
4. *** מספקים מוצר פגום
5. *** שוב לא חוזרים אליך בטלפון למרות כל ההבטחות
6. וגרוע מכל- כאשר אתה מתייאש ומבקש לבטל את העיסקה - "***" מודיעים לך - תבטל חביבי רק תשלם לנו 1500 ש"ח על הביטול.
אני כמובן לא אקנה כלום ברשת. כרגע אני תקוע עם ארון מפורק ולא מורכב - פגום ועקום - וברשת מסרבים לבטל לי את העסקה.
מה עושים?
ערב טוב,
ממליצה בחום לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ולתאר את השתלשלות העניינים, להדגיש את האיחור במועד האספקה המובטח, הזלזול והיחס המכפיר והמעליב, להדגיש את אוזלת היד והראש הקטן לציין שנכשלו במתן שירות ללקוח.
ציין שהמוצר שקיבלת פגום ולפיכך הינך עומדת על דרישתך לביטול העסקה ללא תנאי.
במאמר מוסגר אציין שאכן בעסקת רהיטים לא ניתן לבטל את העסקה אלא בתנאים הכפופים למדיניות החברה בדבר ביטול עסקה.
ממליצה לפנות גם אל המועצה הישראלית לצרכנות ולהגיש תלונה.
מקווה שהחברה תשכיל לקבל אחריות על העוול שנעשה לך ולפצות אותך עד שתהיה שבע רצון.
תעדכן בהתפתחויות ככל שיהיו !
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אחרי שהם לא חזרו אלי הלכתי לסניף של אייס ומשהם שוב סירבו לבטל את העיסקה פשוט סיפרתי את הסיפור ללקוחות שעמדו להכנס לחנות. כנראה זה עבד. אנשי דובלה חזרו אלי (באיחור כמובן), ממשיכים לסרב לבטל את העסקה, אבל מוכנים להחליף את חלקי הארון הפגומים. אני כאמור רציתי לבטל את העסקה אבל הם לא מוכנים. לא נותר אלא לחכות ולראות האם הפעם (לשם שינוי) הם יעמדו במילתם.
אגב- מדוע מחקתם את המילה אייס? האם אין מקום להגינות ושקיפות? אני פרסמתי את שמי האמיתי והמלא וכל שכתבתי הוא אמת (ואני עומד מאחורי האמת הזאת), מדוע למחוק את שם הרשת? האם כוחנו כצרכנים לא מגיע קודם כל מפומביות הדיון הצרכני? האם לא ראוי שרשתות ידעו שאם הן נותנות שירות גרוע, לא מספקות בזמן, שירות הלקוחות שלהם לא עונה וכיו"ב שמם יופיע בפורומים?
אני מאד תמה על מחיקת שם הרשת. אשמח לקבל הסבר לכך (אני מניחשיש סיבה עניינית)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר