תודה רבה על תגובתך. בזכות אדיבותך אני מרשה לעצמי עוד משפט או שניים :
מה שכתבתי עד כה - פרומיל מהסיפור כולו. אומר רק שלמן ההתחלה כתבתי אין ספור מכתבים, עד המנכ"ל, ביקשתי לשמוע את ההקלטה, התקשרתי עשרות פעמים - אך החברה ומנכ"לה מנפנפים אותי הלוך ושוב כבר חודש וחצי. כרגע, לאחר שחיזקת אותי לגבי נחיצות האסמכתא - אני מתלבטת אם עדיף לפנות למועצה לצרכנות או לביהמ"ש לתביעות קטנות. (לגבי תמיהתך על נתוני כרטיס האשראי...הוא ניתן במטרה לסגור העיסקה עד שעלו מוצרים נוספים שדובר בהם ואמורה היתה להינתן תשובה למחרת בגלל שאתר האינטרנט של החברה לא היה פעיל באותו הערב).
תודה וברכה, שדות
שוב ערב טוב,
ממליצה לפנות גם אל המועצה הישראלית לצרכנות וגם להגיש כתב תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות.
אל תוותרי !
תעדכני בהתפתחויות ככל שיהיו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום וברכה עו"ד פולידובה. קיבלתי עצתך והעברתי פניה מסודרת וערוכה ומלווה בנספחים למועצה לצרכנות. מכאן שתי שאלות לי אליך :
1. מהו כוחה של המועצה לצרכנות ? האם הם יכולים לכפות על החברה הנתבעת ולחייבה לשלם כסף ?
2. כעצתך - אפנה גם לבית המשפט לתביעות קטנות. שאלתי היא : האם את ממליצה להמתין ל'גזר' הדין של המועצה לצרכנות ולהתחזק בדבריהם לפני הגשת התביעה ? או שאין כל קשר ביניהם ?
ברכות ותודות, שדות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר