שלוםרב !
השבוע רכשתי טלפון סלולרי בעיסקת אשראי תוך מעבר לחברה מתחרה .
יום לאחר העיסקה הטלפון שבק !
אין שיחות יוצאות ולא נכנסות.
במעבדת החברה נימסר לי שהטלפון "תקול" וצריך החלפה .אך לצערם אין במלאי טלפון אחר,גש למקום הרכישה אך גם להם אזל המלאי מה לעשות שאלתי?חכה ענו! עד מתי?לא יודעים!חזרתי למחרת .יש טלפון שאלתי ?לא טוב תנו לי בנתיים חליפי! (כמקובל בחברות אחרות במקרה כזה) אין לנו שירות כזה ! אים כך אני דורש ביטול עיסקה ,לא מבטלים !ענו. השארתי את הטלפון על השולחן ועזבתי .....לאחר שישה ימים של ניתוק מוחלט על כול ההבטים של הדבר נאלצתי לקנות קו נוסף כדי להיות בקשר עים לקוחותי!
(ניסגרה ההודעה בטעות)חברת האשראי תעצור תשלום רק בהוראת ספק!
לא נכנסתי מטבע הדברים להיתנהלות נצגי השרות כמו חזרה על מנטרות נהלי חברה שנוגדות את החוק ,בכול ביקורי (והיו מספיק) לא מאפשרים לדבר עים מנהל הסניף בשום אופן,משקרים וכ"
האים דרישתי לביטול העיסקה מעוגנת בחוק במקרה זה?מה אני אמור לעשות כעת?החיוב הופעל!.......תודה מראש
בוקר טוב,
האם הינך לקוח עסקי או פרטי ?
לפי הוראות החוק בהנחה שהינך לקוח פרטי באפשרותך להודיע על ביטול העסקה בכפוף לתשלום דמי היציאה. אולם בנסיבות החמורות שתארת אין ספק שהחברה נכשלה ולא עמדה בחובתה לספק לך מוצר תקין לא זו אף זו נאלצת להמתין 6 ימים ללא קו שבסופם רכשת קו חדש.
אף אם הינך לקוח עסקי הנסיבות החמורות של כשלון תמורה, הזלזול ומשך הזמן עד לתיקון התקלה (אם בכלל) מהווים עילה מוצדקת לביטול הסכם ללא תנאי או קבלת פיצוי הולם !
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות לתאר באריכות את שקרה תוך שימת דגש על עוגמת הנפש, האכזבה, אוזלת היד שהחברה גילתה, את הנזק הישיר שנגרם לך בדמות אובדן קשר עם לקוחות ורכישת קו נוסף.
דרוש ביטול ההסכם והשבת כספך.
ככל שלא יסכימו ו/או לא יציעו לך פיצוי הולם ניתן לשקול פניה לערכאה משפטית.
כך או אחרת - לא לעבור לסדר יום על התנהלות וזלזול בוטה שכזה.
בהצלחה ותעדכן !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר