רכשתי רהיטים מרשת "זיג זאג" מאוד לא מרוצה בלשון המעטה , בין הרהיטים שרכשתי גם שולחן וארבעה כסאות מפלסטיק קשיח שקוף בגוונים שונים, כך חשבתי שזה פלסטיק שקוף קשיח.
פעמיים בני משפחתי ישבו על הכסא ופעמיים כל החלק הקדמי של הכסא פשוט נשבר לחצי, (כלומר כל החלק הקדמי,) הם הסכימו להחליף כסא אחד , והשני הם רוצים מחיר מלא, טענו שרק אצלי זה קרה, למזלם הרע ניתקלתי בעוד שני אנשים שזה קרה להם.
הייתי מבקשת לדעת אם מי מהפורום נתקל באותה בעייה , והאם הם פנו לחנות? אני מחפשת כמה שיותר אנשים עם אותו מקרה לנסות ולקבל את המגיע לנו אולי באמצעות עצה מהפורום של משפטן שיגיד מה עושים במקרה כזה?
תודה ויום מקסים
שלום רב,
לא פירטת לעומק מהם נסיבות המקרה. אולם,לצערי לא נראה כי קיימת עילה ברורה לתביעה במקרה זה וזאת מאחר ולא ברור מאיזו סיבה נשברו הכיסאות, לאחר כמה זמן וכו'. במידה ואכן קיימים עוד צרכנים מתוסכלים, המלצתי הינה כי תפנו לייעוץ משפטי בכדי לבחון האם קיימות נסיבות זהות המאפשרות הגשת תביעה בנושא.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הריהטים אצלי כשלושה חודשים, לא יודעת חשבתי שכסאות נועדו לשבת עליהם לא? זה כל מה שעשינו פעמיים ישבנו על הכסאות ופעמיים החלק הקדמי של המושב פשוט צנח ואנחנו לא גדולי מימדים, הם נתנו לי הרגשה שזה רק אצלי, אולם מבירור מצאתי עוד שני לקוחות שזה קרה להם , לאחד ארבע כסאות נשברו כך , ולשני כסא אחד, הצעתי לו לחכות עד שכל הארבעה ישברו ואולי נגיש תביעה חהחה.
תודה ושבת שלום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר