שלום רב,
לפני מספר חודשים עשיתי טעות ונתתי את מספר כרטיס האשראי שלי למגה לוטו, ולמרות שהתקשרתי למחרת לבטל את העסקה,. כעבור שבועיים הגיע עליי הביתה מכתב ובו ההסכם שדורש את חתימתי, כמובן שלא חתמתי והתקשרתי שוב לברר האם העסקה בוטלה ונאמר לי שאכן כך, השבוע קיבלתי את חיוב האשראי ובו יש חיוב למגה לוטו, הפעם התקשרי רותח אבל האחראית אמרה לי שיש להם חתימה קולית (כאשר אני מוסר את מספר כרטיס האשראי) ולעומת זאת לא נקלטה אצלם בקשה לביטול, אי לקח אם אני אנסה לעזוב עכשיו אני צריך לשלם קנס.
יש לי פירוט שיחות אשר רואים בהם 2 שיחות שונות למוקד שלהם ארוכות יותר מחמש דקות.
האם החתימה הקולית שלי באמת קבילה ללא חתימה שלי בכתב??? האם לא חלה עליהם ההוכחה לכך שאני לא התקשרתי לבטל אם יש בידי הוכחה לכך שהיו שיחות??? האם אני בתור צרכן זכאי למשהו פה (לפחות להוכחה כלשהי שהם ביצעו משהו עם הכסף ששילמתי ולא סתם גנבו אותו)
תודה מראש,
ראובן
שלום רב,
אכן סיפורך מקומם וניכר כי שילמת כסף בניגוד לרצונך.
ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולדרוש את ביטול העסקה ללא קנס החל מהמועד בו התקשרת אליהם להודיע את רצונך.
צרף אסמכתא המוכיחה את פירוט השיחות אליהם.
דרוש את כספך חזרה.
ניתן לשקול פניה אל המועצה הישראלית לצרכנות.
אל תוותר !
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר