ביני לבין בזק בינלאומי היה חוזה עבור אינטרנט למשך שנה. לאחר שנה הם המשיכו לחייב אותי (חידשו את המנוי) ללא הסכמתי ואף העלו את התעריף החודשי. כל זאת נעשה ביודעם שאני רוצה להתנתק עוד לפני תום השנה הראשונה אפילו. האם אני יכולה לתבוע אותם על חיוב במשך שנה? ושאלה נוספת- הצלחתי לקבל מהם זיכוי בצ'ק על סך 50% מגובה החיוב. האם אני יכולה למרות הצ'ק (שעוד לא הופקד) לתבוע אותם על חצי הסכום הנותר?
בזק בינלאומי אומרים שהחוזה הטלפוני לא היה לשנה ובו נאמר שבמשך 12 חודשים התשלום הוא 50 שח ומהחודש ה-13 הוא עולה ל-75. הם גם אומרים שהם שלחו לי מייל כעבור שנה לתיבת המייל (של בזק בינלאומי)- אותו כמובן לא קיבלתי ולא ידעתי עליו. מצפה לתשובתכם האם בכל זאת יש לי עילה לתביעה. תודה.
שלום ניצן.
נראה כי כל הסבריה של החברה לא מקובלים עליך. לפיכך המלצתי הינה כי תצרי קשר עם נציגי החברה ובקשי את ההסכם בין הצדדים.ככלל ,העובדה כי לא נותקת לאחר תום ההתחיבות אינה מהווה עילה.
לאחר קבלת ההסכם, תשלחי מכתב לחברה, פרטי את השתלשלות המקרה ודרשי פיצוי.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר