שלום רב
הנני לקוח של חברת סלקום כ-6 שנים
ולפני כ-4 ימים יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של חברת סלקום
והתעניינתי על שידרגו התוכנית והמכשיר שברשותי.הנציגה אמרה לי שכרגע אין להם אייפונים במלאי ואולי יגיעו בעוד חודש ושאין לה הרבה מה להציע לי,עקב כך רציתי לדעת מהם התחייבויותיי לחברת סלקום,שאלתי את הנציגה והיא בדקה וענתה לי שרק על המכשיר יש לי התחייבות ושהיא בסך של 900 ש"ח וזהו, במקביל פניתי אל נציג אורנג לברר על תוכנית במידה וארצה להתנייד והוא הציע לי תוכנית בהרבה יותר זולה ממה שיש לי כרגע שמשתלמת לי אפילו עם הקנס של ה- 900 ש"ח.
ביצעתי את ההתניידות מסלקום לאורנג והתקשרתי לסלקום להסדרת החוב,והנציגה אמרה לי שבנוסף לחוב של המכשיר יש לי התחייבות לתוכנית בסך של עוד כמה מאות שקלים.
נכנסתי לאינטרנט לפרטי החשבון שלי והיא אכן צודקת.
טענתי בפני הנציגה שזאת הטעיית צרכן וכמו כן ביקשתי לביטול החוב על התוכנית ובקשתי מהנציגה שתבדוק את תיעוד השיחה עם הנציגה הקודמת .
אחרי בדיקת תיעוד השיחה הנציגה הבינה אותי ואמרה שיעבירו אותי למנהלת לבדוק האם הם יכולים לבטל לי את החוב על התוכנית.בשיחה עם המנהלת היא התנערה מכל דבר וטענה שאני צריך לעיין בחשבוניות שלי, שאני חתום על עסקה איתם על התוכנית ושאין פה הטעיית צרכן,וכשביקשתי את האסמכתא לשיחה המדוברת היא טענה שאין שיחה כזאת.
שאלתי היא האם זאת הטעיית צרכן ובקשתי למחיקת החוב על התוכנית מוצדקת
ובמידה שכן האם אני יכול לפנות בית משפט לתביעות קטנות לבקשה ביטול החוב הנ"ל שאין ברשותי אסמכתא לשיחה הראשונה ?
תודה
שלום ניסים
לאור הכתוב, התניידת בעקבות דבריה של הנציגה.
המלצתי הינה כי ראשית תשלח מכתב לחברת סלקום, פרט את השתלשלת המקרה ודרוש לבטל את הקנס לתוכנית. במידה ותגובת החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר