קרה לי מקרה דומה למקרה שמופיע פה בפורום כנראה שצריך להחרים את זארה. קניתי לבני תחתונים בזארה ולאחר כביסה ראשונה נהיה חור בתחתון, הלכתי לחנות הם לא הסכימו להחליף ואמרו שישלחו לתיקון, לא הסכמתי לתיקון והם שלחו למעבדה ל-14 יום וכתבו "דחוף", אחרי 21 יום הם נזכרו להתקשר אליי מהחנות ולהגיש שאין אישור להחלפה, הפריט חזר לחנות ואם אני רוצה ישלחו לתיקון, כמובן שכעסתי והתקשרתי לשירות לקוחות, הם לא הסכימו להחליף ואמרו שאני יכולה לשלוח מייל/פקס למנהלת כי אי אפשר לדבר איתה בטלפון ושאתקשר לאשר שקיבלה. שלחתי והתקשרתי לאשר ועד היום, כבר שבועיים לא זכיתי לתגובה מהגברת. פשוט שירות הכי גרוע שקיבלתי בחיים ואני לא צריכה את הכסף של התחתון הזה, אפילו לא טרחתי ללכת לקחת אותו, זה פשוט מכעיס לקבל כזה שירות גרוע ובעיקר כשאני קונה שם די הרבה, קניתי אך לא עוד. אני שוקלת לפרסם את השירות הגרוע שלהם, איך אמנע מתביעת דיבה?
שלום רב,
מבינה את תסכולך ואכזבתך. ממליצה טרם פניה לפרסום העוולה שלכאורה נגרמה לך לוודא את מדיניות החנות אודות תיקון ו/או החלפת מוצרים ולהיווכח שאכן הם כשלו במתן שירות.
ממליצה לפנות אליהם בכתב, אל ההנהלה הראשית, לתאר את השתלשלות העניינים, את עוגמת הנפש, האכזבה והעובדה שעד לרגע זה לא זכית לקבל תמורה עבור המוצר שרכשת ממיטב כספך.
כמו כן ממליצה לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות בתלונה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר