לפני שלושה חודשים ביטחתי ב AIG את מוצרי החשמל הביתיים (מקרר, מזגן, תנור אפיה..). לפני יומיים המקרר התקלקל ! התקשרתי לחברת השירות והם הודיעו לי שכיוון שהמקרר הוא מעל 12 שנה ברשותי "המפוח אינו מבוטח והוא עלול לעלות כ1500 ש"ח.." הופתעתי מאד כיוון שכאשר עשיתי את הביטוח אף אחד לא הזכיר דבר כזה...יתר על כן - בדיוק אותו סיפור עם המזגן - אף אחד בחברת הביטוח לא אמר לי שמפוח במזגון או מקרר שמעל גיל מסויים אינו מבוטח, אף אחד לא שאל אותי על גיל המוצרים - רק על מצבם (אם התקינים)
הצקשרתי לAIG והם הסבירו ש"בעמוד 7 ו8 בחוברת הסבר הדברים כתובים.." - זה טיעון קצת מוזר כיוון שהעסקה נעשית לפני שאני מקבל את החוברת - אפילו התשלום הראשון יורד לפני שמקבלים את החוברת.
הם מצידם מוכנים לבטל את הביטוח אבל אני חושב שמהתחלה הביטוח לא נעשה מצידם בתום לב כיוון שלא עידכנו אותי על הסייגים
אנא יעצו מה לעשות - תודה מראש - יצחק
שלום רב,
אכן ניכר מסיפורך שהחברה הטעתה אותך ואף לא עמדה בחובת הגילוי הנאות של תנאי הפוליסה.
העובדה שהסכימו לבטל הביטוח מעודדת אך יש לוודא שישיבו את כספך שנגבה עד למועד זה חזרה.
ממליצה לפנות בתלונה גם אל המפקח על חברות הביטוח וכן אל המועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אכן כך חשבתי גם אני שיש כאן מקום להתחשבנות קצת יותר רצינית עם חברת הביטוח. תשובתך עזרה לי לגבש את העמדה בעניין זה ! שוב תודה על טירתך
בברכה - יצחק
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר