שלום,
לפני מספר חודשים פנתה אלי אשת עסקים בנוגע לקורס מקצועי שפתחה. לאחר פגישה איתה ועם עוזרה האישי, החלטתי שאינני מעוניינת להרשם גם בשל מצבי הכלכלי אך בעיקר מכיוון שהרגשתי שהקורס לא יתרום לי .
כחודשיים לאחר הפגישה פנה אלי עוזרה האישי של אשת העסקים (המנחה של הקורס) כשבוע לפני פתיחת הקורס והציע לי להרשם לקורס במחיר מוזל מאוד (הנחה של כ70%), בטענה שהם מאוד התרשמו ממני והם מאוד רוצים שאשתתף וכו'...
החלטתי להצטרף , סיכמנו במייל את הדברים ומסרתי צ'ק מקדמה .
במהלך הפגישה הראשונה המנחה הודיעה שהם עוברים למקום מרוחק יותר ולכן בשבוע הבא המפגש יתבטל ובעוד שבועיים המפגש יתקיים במיקום החדש. יש לי קושי להגיע לכתובת החדשה ובנוסף הרגשתי חוסר שביעות רצון מהתנהלות העיניינים ברמה המקצועית.
לאחר הפגישה ביקשתי לא להגיע ליתר המפגשים וכדי לסיים את הדברים בצורה יפה אמרתי שאני מוכנה לשלם סכום סמלי על המפגש הראשון,
בקיצור- נכון לעכשיו צ'ק המקדמה אצלם, הם מתחמקים ממתן תשובה לגבי החזר המקדמה שמסרתי.
הצ'ק הוא לעוד מספר ימים.
מה ניתן לעשות?
נעה.
חשבת לבטל את הצ'ק?
אולי אז תקבלי תשובה.
הרי מעבר למקום מרוחק יותר זהו שינוי מהותי
לצערי, לא כתבתי על הצ'ק "למוטב בלבד" והבנתי שזה מסבך את העניינים. בכל מקרה, כששוחחתי עם המנחה בטלפון וביקשתי שתשלח את הצ'ק ונגיע להסדר, היא סרבה לשלוח את הצ'ק אך הבטיחה שלא תפדה אותו עד שתגיע להחלטה לגבי התשלום
שלום רב,
ממליצה לפנות אל החברה בכתב ולתאר את השתלשלות העניינים כפי שעשית זאת כאן בפנייתך. יש להדגיש העובדה שכאשר נרשמת והבעת הסכמת להשתתף בקורס היה ברור שהקורס מתקיים במקום מסויים לפי מצג שהציגו בפניך אולם לאחר הפגישה הראשונה התבדית. צייני והדגישי שזו הפרה בוטה של ההסכם וכי אם היית יודעת מראש שהקורס יתקיים במקום מרוחק משמעותית לא היית נרשמת מלכתחילה.
הדגישי שעסקינן בהטעיה ובשינוי משמעותי בתנאי ההסכם עובדה המזכה אותך בקבלת כספך חזרה.
אינך מציינת האם הוצג בפניך הסכם וככל שקיים הסכם התקשרות בינך לבין החברה עליך לפנות ולראות כיצד הוא מתיחחס לנסיבות שלך של ביטול ההשתתפות.
אל תוותרי ואף אם ידרש פני לביהמ"ש בתביעה כנגדם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
סיכמתי את הדברים במייל. לא ציינתי מצב בו הם משנים את התנאים והמיקום הגאוגרפי.
האם יש לי אפשרות לבטל את הצ'ק שמיועד לעוד כמה ימים (לא למוטב בלבד)?
לא מומלץ לבטל השיק מבלי שהודעת על כך לחברה והתראת בפניה על כוונתך זו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה על התגובה המפורטת והזריזה .
שלום רב,
ממליצה לפנות אל החברה בכתב ולתאר את השתלשלות העניינים כפי שעשית זאת כאן בפנייתך. יש להדגיש העובדה שכאשר נרשמת והבעת הסכמת להשתתף בקורס היה ברור שהקורס מתקיים במקום מסויים לפי מצג שהציגו בפניך אולם לאחר הפגישה הראשונה התבדית. צייני והדגישי שזו הפרה בוטה של ההסכם וכי אם היית יודעת מראש שהקורס יתקיים במקום מרוחק משמעותית לא היית נרשמת מלכתחילה.
הדגישי שעסקינן בהטעיה ובשינוי משמעותי בתנאי ההסכם עובדה המזכה אותך בקבלת כספך חזרה.
אינך מציינת האם הוצג בפניך הסכם וככל שקיים הסכם התקשרות בינך לבין החברה עליך לפנות ולראות כיצד הוא מתיחחס לנסיבות שלך של ביטול ההשתתפות.
אל תוותרי ואף אם ידרש פני לביהמ"ש בתביעה כנגדם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר