שלום לפני מספר חודשים קניתי מקרר ממחסני חשמל כאשר הגיע אליי המקרר לבית הבחנתי במספר פגמים במקרר:מכה בדופן המקרר דלת המקרר עושה רעש
מייד פניתי למחסי חשמל אלה הפנו אותי לחברה שנותנת את האחריות על המוצר הבהרתי להם שהמקרר חדש ויש בו פגמים אני מעוניין שיחליפו לי אותו החברה טוענת שבשביל שיחליפו לי את המוצר אני חייב שיגיע אליי טכנאי וזה תלוי בחוודת דעתו
קבעתי ביקור טכנאי למועד וזה היה אמור להגיע בין השעות 10-12
על הבוקר הטנאי מתקשר אליי ואמר שהוא לא יודע אם יגיע באותו היום הוא לא יספיק כנראה ניסית מספר פעמים לדבר עם השירות לקוחות של החברה ובסופו של דבר הטכנאי לא הגיע בשעה היעודה אני ב12:00 כבר יצאתי מהבית.לאחר מספר ימים קבעתי שוב ביקור טכנאי לאותם שעות ושוב הוא לא הגיע וגם איחר ב50 דקות אני כבר לא הייתי בבית לאחר השעות שקבעו איתי האם יש מקום לתביעה?ומה הסכום שאני יכול לקבל על תביעה מהסוג הזה?
שלום רב,
לפי חוק הטכנאים לאיחור של שעתיים מעבר לזמן ההמתנה – גובה הפיצוי: 300 ₪
לאיחור של שלוש שעות מעבר לזמן ההמתנה – גובה הפיצוי: 600 ₪
ללא הוכחת נזק מצידך.
פנה בכתב אל שירות הלקוחות ודרוש פיצוי. בנוסף הייתי מתעקשת על החלפת המוצר הפגוש שרכשת.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר