במהלך חודש אוגוסט לקראת השנה החדשה קנינו ביריד השוטרים תנור בילד מסוג רוזייר בעודפים של טרקלין חשמל
הובטח לנו כי המוצר הוא "חדש" ללא תקלות עם אחריות מלאה ובמידה ויש בעיה תבוטל העסקה ויוחזר הכסף .
• בהפעלה ראשונה של התנור גילנו שהתנור מחמם גם את הסביבה בצורה חריגה – לא ניתן היה להתקרב לדלת התנור או לכפתורים ללא אמצעי מגן.
• נשלח אלינו איש שירות – שפתח את דלת התנור סגר ואמר שהוא לא יודע מה לעשות: "יחזרו אלייך" והלך...
• כעבור מספר ימים פנינו לטרקלין שאמרו שהם מבררים את הנושא..
• בנסיון שלישי לקבל תגובה חזר אלי טכנאי (מנהל) בטלפון שטען בבטחה כי "כל עוד הטמפרטורה מחוץ לתנור נמוכה מ 80 מעלות הם עומדים בתקן הבטיחות והתנור לא מקולקל " (מיותר לציין כי הם לא באו לבדוק מה טמפרטורת החדר – וברור ש 80מעלות מסכנות את הסביבה בכוויות).
• פניתי שוב, ושוב לטרקלין בבקשה לבטל את העסקה כמו שאני זכאית ושיבואו לקחת את התנור (בנתיים עברו כבר החגים נאלצתי לבטל את האורחים המוזמנים) וכעבור מספר שיחות וצעקות הובטח לי כי העסקה בטלה וכי כספי יוחזר תוך 21 ימי עבודה
• כעבור פחות משבועיים נשלח טכנאי של מטעם טרקלין שלקח את התנור
• עברו 21 ימי עבודה ולא קיבלתי את הכסף
• באמצע אוקטובר בפניה נוספת לטרקלין נאמר לי כי יש להם תקלה במחשבים ולכן זה ייקח עוד 20 יום
• עברו – הכסף לא חזר אלינו
• פנינו שוב – ושוב נאמר "מצטערים סליחה" – עד סוף שבוע הבא ...
• חיכינו –
• הגיע הסופש המיוחל , לא קיבלנו כסף
• פנינו שוב ...היום ..
• חזרו אליינו בתשובה שזה ייקח לפחות עוד חודש – למה ? ככה!!
אני כבר מיואשת , אמנם מדובר בסכום זניח עבורם אך עבורי הוא משמעותי , מה ניתן לעשות ? איך ניתן להלחם בגוף ענק?
אשמח לעזרתך
ערב טוב,
אין טעם להמתין וניכר כי אין מנוס ועליך להגיש תביעה כספית כנגד החברה ולהוסיף בתביעתך בנוסף להחזר הכספי גם פיצוי בגין עוגמת נפש ופיצוי בגין אובדן הנאה.
ממליצה לפנות בתלונה גם אל המועצה הישראלית לצרכנות.
למען יראו ויראו !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר