צהריים טובים. לפני שבוע התקשרו אלי מחברה "חופשה חלומית" והציו לי לקבל כמה חבילות והטבות נופש במבצע. הסכמתי ואחרי שחישבתי שז לא מסתדר לי מבחינת הכסף יום אחרי זה התקשרתי לבטל. ובחברה אמרו לי שהם לא יכולים לבטל את זה ושהם כבר עשו את החיוב וגם לא יכולים להחזיר לי כלום.ורק אם הייתי מתקשר באותו יום הם הין מבטלים. מה אני יכול לעות עם זה ואם אנ י יכול לבטל את העסקה?
ערב טוב,
החוק קובע כי ניתן לבטל עסקה לרכישת שירותי נסיעה, הארחה, חופש ובילוי שהתבצעה ב"מכר מרחוק" בתוך 14 יום מיום עשיית העסקה בתנאי שהעסקה נעשתה לפחות 7 ימי עבודה לפני מועד מתן השירות. אם העסקה נעשתה "ברגע האחרון", פחות מ-7 ימים לפני מועד מתן השירות, זכות הביטול היא כקבוע בטופס הגילוי שהיה אמור להישלח אליך בתום ההזמנה.
יש להעביר אל הסוכנות הודעת ביטול בכתב בהקדם.
בעניין דמי ביטול, אם ביטלת את עסקת המכר מרחוק בתוך המועד של 14 יום ועמדת בתנאי הביטול, תשלם דמי ביטול של 5% מערך העסקה ( הסכום הכולל ששולם ולא עלות הנופש לאדם) או 100 ₪, הנמוך מביניהם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר