שלום רב
ביום רביעי ה 17 לחודש סיכמתי עם נציגת הוט על מבצע חדש, ועל טכנאי שיגיע לביתי ביום ראשון ה 21 לחודש בין 10 ל 1 כדי להתקין את הטלפון.הסברתי לנציגה שקיימים בביתי תשתית לטלפון והציוד הנדרש מכיוון שהייתי מנוי בשירותי הטלפון של הוט בעבר והתנתקתי.הטכנאי לא הגיע ובשעה 5 בערב אחרי שעברתי 4 נציגים ממחלקות שונות,הגעתי למחלקת שימור לקוחות והנציגה עברה בירור מקיף(מה ששאר הנציגים לא טרחו לעשות).הנציגה טענה שעקב באג במערכת הטכנאי לא הגיע,בנוסף הנציגה הבטיחה לבדוק את הנושא לעומק ולחזור אלי בשעה 7 בערב עם תשובות.כשהדגשתי בפניה שהחוק אומר שעל איחור של 4 שעות על החברה לפצות אותי ב 600 שקל,טענה הנציגה שהיא מכירה את החוק והיא תתקשר בערב.הנציגה אמנם התקשרה במועד הנקוב אבל טענה שמכיוון שמדובר על התקנה אין על החברה חובה לפצות אותי,לפי הנהלים שלה ושל חברת הוט מגיע לי פיצוי רק אם טכנאי מאחר ולא מתקין.בנוסף הציעה הנציגה פיצוי שדחיתי.
אותה נציגה גם תיאמה לי טכנאי ליום שני ה 22 לחודש,ולאחר שהבנתי שלא קבל את הפיצוי המגיע לי,ביקשתי ממנה לבטל את הגעתו כדי שאם אבחר להתנתק בגלל עוגמת הנפש לא אחוייב בקנס התחייבות.
1.הייתי שמח לדעת מה ההבדל בין טכנאי למתקין,הרי לשניהם אני אמור להמתין שיגיעו ושניהם ובאים לבצע שירות בבית מגוריי.
2.האם המקרה שלי כלול בחוק המדובר ואכן מגיע לי הפיצוי הנקוב בחוק
3.ואם אכן כך האם מגיע לי פיצוי עקב הפרשי גבייההה(כל עוד לא יותקן הטלפון בביתי לא אקבל את מחיר המבצע ואמשיך לשלם מחיר מלא כי ההתחייבות נגמרה)
תודה רבה
גיא מרגולין
שלום גיא
לשאלותך, יתכן כי כוונתה של הוט הינה כי המתקין הינו מתקין חיצוני לחברה בניגוד לטכנאי. יחד עם זאת, העובדה שחיכית בחוסר מעש בבית, ללא עדכון כלשהו מהווה עילת פיצוי לזכותך בין באמצעות חוק הטכנאים ובין באמצעות חוק אחר. באשר לשאלתך השלישית, נראה כי אכן מגיע לך פיצוי וזאת מאחר ולאור העובדה שמתקין לא הגיע להתקין, הינך משלם סכום גבוה יותר עבור שירותי הטלפון.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום גיא מרגולין,
צר לנו על כך שהמתנת לטכנאי לשווא, נשמח לברר את הנושא לעומק ולבדוק כיצד נוכל לפצות אותך על המקרה. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון מספר פניה (90336086), פרטי המקרה, ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT מחלקת פניות בציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר