היום אני מקבל טלפון מעו"ד שהחוב שלי בחברת אורנג' הועבר לטיפולו, אי לכך עלי לשלם לו מיידית סך 164 ש"ח קרן, + שכ"ט 114 ש"ח, (70%).
אני טוען שחברת פרטנר מעולם לא פנו אלי עם התראה לפני העברת התיק לטיפול העו"ד, לטענתם, הם נקטו בכמה צעדים, ניתוק שיחות יוצאות, ניתוק שיחות נכנסות, שליחת SMS, ותזכורות בטלפון, אבל אני טוען שהטלפון הזה לא בשימוש מעל חצי שנה, ולכן, כל הפעולות האלו לא הגיעו לידיעתי.(וכנראה שאפשר לבדוק במחשבים שלהם האם המכשיר היה בשימוש, או לא)
בנוסף, העו"ד טוען שהוא שלח אלי מכתבים בדואר רשום ואני אומר להד"ם.ואז הוא אומר שמבחינת החוק הוא לא חייב בכלל לשלוח אלי מכתבים.
עוד נקודה, החוב הוא מחודש 10/10 ובתאריך 1/11/2010, הוא כבר נשלח לטיפול עו"ד, לשאלתי למה הם שולחים זאת כ"כ מהר לטיפול עו"ד, נעניתי שמכיון שגם בחודשים הקודמים - מוסר התשלומים היה גרוע, ושילמתי כל חודש אחרי התאריך האחרון לתשלום, אי לכך הם מחשבים את החוב כאילו הוא כבר מהחודש הראשון שהתחלתי לפגר בתשלומים.
שאלתי, האם יש לי בכלל על מה להתדיין בסיפור, או שכדאי לאזרח הקטן, שיכוף את ראשו בפני הע"וד החזקים, וחבל על הזמן?
שלום מני
קיים טעם לפגם במידה ולא קיבלת התרעות לפני פנייתה של החברה לעוה"ד.
יחד עם זאת, לא נראה כי במחיר שכזה כדאי לך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות. המלצתי כי תפנה במכתב לעוה"ד, פרט כי לא קיבלת התרעה ודרוש קיצוץ בחוב.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר