שלום ברשותי מכשיר סוני פליסטיישן 3 מסרתי אותו לתיקון במעבדה נאמר לי שעלות הבדיקה כ 80 שקלים. במקרה של תיקון יופחת עלות הבדיקה, לאחר יומיים התקשרו אלי ואמרו לי שעלות ה תיקון כ 590 שקל האם אני מסכים .הבאתי את הסכמתי לתיקון ה מכשיר בעלות של 590 שח.
כעבור כמה ימים התקשרו ואמרו לי לבוא המכשיר מוכן .הגעתי לחנות שבאתי לשלם בעל החנות טען שהמחיר 590 הוא ללא מע"ם למרות שלא נאמר לי כלום לגבי תוספת מחיר הוא טען שמחירי תיקון מעבדה זה תמיד ללא מע"ם. האם זה חוקי
שלום רב,
מסכימה איתך שהמעבדה הטעתה אותך ולכן אני ממליצה לנהל מו"מ עימם שלכל הפחות עליהם לפצות אותך ולספוג את המע"מ שהם דורשים לאור ההטעיה והסתרת המידע המהותי והחשוב.
עליך להעביר את האחריות אליהם שלא גילו את המחיר הסופי והמוחלט שהינך נדרש לשלם ולפיכך הטעו אותך הלכה למעשה.
ככל שלא תצלח דרכך ניתן לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות ולהגיש תלונה על הטעיה כנגד אותה מעבדה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר