שלום!
במאי השנה חגגתי לביתי בת מצווה ולפי ההסכם על הצלם בנוסף לתמונות אקבל אלבום מעוצב, שילמתי מקדמה על החשבון ויום למחרת הבת מצווה שילמתי במזומן את שאר הסכום. לאחר מספר שבועותקיבלתי את סרט הוידאו ולאחר מספר שבועות ואין ספור טלפונים לבקשתי לקבל את אלבום התמונות שהצלם התחייב לספק לנו קיבלתי אלבום פשוט חיצוני ובפנים עטיפות מאין ניילון מקומט שבו הוכנסו התמונות אשר היה מזעזע ולא מקצועי.
כועסת ומרוגזת פניתי לצלם על חוסר המקצועיות ואי קיום הבטחתו לאלבום מעוצב ושאני דורשת את מה שהובטח לי וזאת לאחר שהוא קיבל את מלוא הסכום במזומן, הוא הבטיח לספק לי את האלבוום המעוצב ומאז אני מתקשרת ומבקשת לקבל את האלבום ותמיד הוא אינו יכול והוא עסוק, לפני כשבועיים פניתי אליו שוב והוא הבטיח שישאיר את האלבום בחנות הלבשה ליד משרדו ושאלתי שוב אם בטוח שהוא ישאיר את האלבום כי אני נוסעת במיוחד לקחת אותו, למחרת נסעתי לקחת את האלבום אבל, הוא לא השאיר אותו בחנות ומאז אני מתקשרת אליו כמעט כל יום ומשאירה הודעות והצלם מתעלם מההודעות ועד היום לא קילתי שום טלפון ממנו.
שאלתי היא האם יש עילה לתביעה בגין עוגמת הנפש שנגרמה לי ולביתי שמצפה עד היום לאלבום המעוצב אשר הצלם הבטיח לנו?
תודה ויום טוב
שלום לאה
מהכתוב עולה כי קיימות לך זכויות תביעה בעניין.
ביכולתך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות ולהגיש תביעה בגין עוגמת הנפש המתמשכת והתנהלותו הבעייתית של הצלם.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר