ערב טוב,
התחברתי לשירותי טלויזיה בחברת הוט בתאריך 22.11.09 ,התחייבתי לשירות למשך שנה וכך נעשה לאחר כשנה יצרתי קשר עם נציגת שירות לקוחות הוט כמה ימים לפני מועד הניתוק (23.11.10) בכדי שינתקו אותי מהשירות בתאריך ה23.11.10 כפי שרשום בהסכם . הנציגה אמרה שאין כל בעיה ושבימים הקרובות היא תשלח נציג לאסוף את הציוד .
בתאריך 18.11.10 קיבלתי חשבונית מחברת הוט על תשלום של חודש מלא ,לאחר שהנציגה אמרה לי בפירוש שאני אחוייב רק חיוב יחסי עד 23.11.10 ולפי החשבונית החיוב הוא עד ה16.12.10 לכן התקשרתי לחברת הוט לברר את העיניין, נציג של החברה אמר לי כדרך אגב שיש לי יתרת חובה אצלם של 1012 ש"ח קנס יציאה מתוכנית מכיוון שתאריך הניתוק הוא 17.11.10 ז"א 6 ימים לפני המועד המסוכם. אני מזכירה שכלל לא ביקשתי ניתוק לפני המועד, שהנציגה לא הזכירה זאת בפני (את נושא הקנס ושאני יוצאת מההטבה לפני הזמן).
אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה אוכל לעשות בנושא, אני רוצה להדגיש גם שפניתי כמה וכמה פעמים לחברת הוט והנושא בבדיקה כבר יותר משבוע! הם לא חוזרים אלי עם שום תשובה .
בוקר טוב,
ממליצה להיאבק על הקנס שהינך מתבקשת לשלם על לא עוול בכפך ללא כל הצדק.
המתיני בסבלנות לתשובת החברה וככל שתשובתם תעמוד בעינה ממליצה לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות בתלונה ואף לשקול פניה להליך משפטי.
בכל מקרה לא לוותר !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
רציתי לעדכן , היום חזרתי והתקשרתי לחברת הוט ,והפעם הדגשתי שאני רוצה לקבל תשובה מיידית ולא אפנה לעו"ד שלי להמשך טיפול. הנציגה הבטיחה לחזור אלי בעוד 10 דק'. ולאחר פחות מ5 דק' חזרה אלי ואמרה שהוט מתנצלת ושזאת טעות מצידה והם מזכים אותי על הקנס שרצו לחייב אותי. אמרתי לנציגה שזה לקח המון זמן לעלות על הטעות ושלא אמורים לקרות טעויות כאלה מכיוון שהתכוונתי להתחבר אליהם ששוב בדירתי החדשה בעוד כחודשיים. ולחתום על הסכם נוסף. ולאחר האכזבה מהשירות הגרוע והזמן המבוזבז שלי,וכל השיחות הטלפוניות מצידי של שעה ויותר לכל שיחה,לא אעשה זאת ולא אתחבר אליהם! הנציגה אמרה שלפעמים קורות טעויות וככה זה ולא טרחה אפילו להציע לי איזשהו פיצוי על עוגמת הנפש הזאת! אין לי זמן להתעסק בתביעות כי אם היה לי אני בטוחה שעוד היום הייתי תובעת על כל העיניין.
בכל מקרה תודה רבה, אתם עושים כאן אחלה עבודה!
מורן.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר