היתה קיימת לי התחייבות לחברת 013 עד נובמבר 2010 בגין שירותי אינטרנט , הופתעתי לגלות שהחיובים ממשיכים גם לאחר תום ההתחייבות , בשיחה איתם נאמר לי שהחוזה מתחדש אוט' במידה ואין פניה מצידי כלומר אם הייתי רוצה לבטל הייתי צריך לפנות אליהם שבוע לפני תום ההתחייבות ולבקש ניתוק .
אני מחובר ל012 מזה חודש כבר ובעצם משלם כפול גם ל012 וגם מסתבר ל013 .הייתי מצפה שחברה מכובדת כזו תודיע על חידוש אוט' ותיידע לפני חידוש חוזה כזה .
האם הדבר של חידוש חוזה אוט' חוקי ? והאם לא נדרש מהם להודיע ?
ערב טוב,
אני מבינה מפנייתך שלא שלחת הודעה לספק האינטרנט אודות רצונך לא לחדש ההתחייבות ולכן הינך מצוי במצב הנוכחי.
בהנחה שבחשבוניות שקיבלת היה גילוי נאות מצד החברה אודות תקופת ההתחייבות שלך ומועד סיומה לצערי אין מנוס אלא להודיע לחברה על רצונך להתנתק רצוי בכתב ולנהל מו"מ על גובה הקנס ככל שתדרש לשלם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
עידית שלום ,
התקשרתי אליהם בספטמבר שהם כחודשיים לפני סיום ההתחייבות ונאמר לי שאין אופציה לא להמשיך באופן אוט' במועד זה ושהמנוי ימשיך גם לאחר סיום ההתחייבות (חשוב לציין שבמחיר גבוה ממה שהיה עד כה)
ההתחייבות שלי לחברה פגה בנובמבר , לא קיימת לי התחייבות הכוללת קנס אבל לטענתם כך נהוג בכל החברות ולא יוחזר לי הכסךף שנגבה ממני , חשוב לציין ששילמתי לשני מפעילים על תקופה זו .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר