שלום רב
התיאור כאן הוא תמציתי מאוד, ויש לו הסתעפויות רבות.
הסיפור שלי מתחיל ב 10.3.10 (וטרם הסתיים) באובדן אנשי קשר מהטלפון או ליין מול נציגת סלקום
נמשך בנסיונות שחזור כושלים במהלך שבועיים
מנהלי מחלקות שונים איתם הייתי בקשר מודים שאכן "נגרם לך נזק אדיר"
במקביל עד היום, אני עוסק בעבודה סזיפית לאיסוף אנשי הקשר מחשבוניות, טלפונים ומה לא..כאיש עסקים עצם אובדן הזכרונות היתה עבורי קריטית.
בהתחלה ההצעה שלהם הייתה כל מכשיר שתבחר בסלקום, אך אח'כ צומצמה ל 3 מכשירים
באוגוסט אני מקבל פיצוי של מכשיר N86 "חינם" אך לא לפני שאחתום על תכנית ל 36 חודשים אני מדגיש שהתכנית המקורית לארבעת המנויים שלי בסלקום
מסתיימת בתחילת 2011, אחרי כשבועיים מסתבר לי במקרה שההתחיבות הנ'ל הוחלה על כל המנויים ! (תוקן)
בשלב זה חשבתי שהעניין הסתיים, אך במהלך החודשיים הבאים מסתבר שהרמקול הולך ונחלש, המצלמה מפסיקה לעבוד
ב 14.11.2010 המכשיר מושבת עקב טעינה. באיסוף המכשיר מסתבר שהמצלמה עדיין מושבתת והרמקול עדיין לא תקין.
אני פונה לכוכבית עמוס ודורש להחליף למכשיר שיעבוד בצורה סבירה !
דורש איי פון בהנחה שיחזרו להבטחה המקורית "כל מכשיר בסלקום"
ב 25.11.10 מתקשר אלי מנהל בכיר "איי פון לא בא בחשבון, , אתן לך לבחור מכשיר אחר ברמת ה N86."
מתקשר אלי שוב היום (28.11.10) בהאזנה שהוא ביצע לשיחות הוא מאשר שאכן הובטח לי אייפון ואף התלבטתי עליו בין האפשרויות שהוצעו, בכל מקרה
הוא פוסק: "אייפון לא בא כעת בחשבון כי את הבחירה עשיתי וזהו"... עוד הוא טוען שלעולם לא הוצע למי שאבדו לו זכרונות ע'י הנציגים פיצוי גבוהה כל כך.
בשלב זה קשה לי בתפקוד עם הטלפון במצבו הנוכחי.
יש לי את השתלשלות העניינים מתוארכים וכן את רוב תקצירי השיחות , השמות והמיילים בתקופה זו
אני שוקל לפרסם העניין ואף לתבוע בתביעות קטנות על בזבוז זמן, עגמת נפש ואי קבלת תמורה
אשמח אם תוכלו לסייע בייעוץ
תודה רבה
לילה טוב,
ממליצה לרכוש שעת ייעוץ אצל עו"ד לקבלת הכוונה.
ניכר שנגרם לך נזק מרשלנות החברה ועליה לתת על כך את הדין.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר