שלום רב,
במסגרת בדיקה שערכתי לפני כשלושה שבועות בכרטיסי אשראי שברשותי גיליתי חיוב על סך 44.81 לטובת אינטרנט הוט. משך החיוב שנה ושבעה חודשים. אינני ומעולם לא הייתי לקוח של הוט לא באינטרנט ולא בכבלים.
בפניה למוקד הלקוחות של הוט זיהו אותי לפי מספר כרטיס האשראי כאדם אחר ששילמתי עבור השירות שהוא קיבל. כמובן שאינני מכיר את אותו האדם.שלחתי להוט אסמכתא לתשלום במקביל פניתי לחברת כרטיסי האשראי (לאומי קארד),שלטענת הוט עלי לדרוש את הכסף מהם, להכחשת עיסקה.זוכיתי אוטומטית על 5 חודשים עד לבירור הבעיה. מאז פניתי להוט 3 פעמים שכל שיחה אורכת כשעה לפחות, מפני שאני לא לקוח שלהם עלי לספר את הסיפור שוב שוב. כמובן שהם מבטיחים לחזור אלי עם תשובה אך זה לא קורה. אני אובד עצות ומתוסכל. אגב בשיחה האחרונה שלי איתם הובהר לי שאותו אדם הסדיר אמצעי תשלום חלופי, ושאני רשום כאיש קשר לאותו לקוח-תמוה ומקומם.
מה עלי לעשות??? האם יש צורך בהגשת תלונה במשטרה? אם כ ןעל מי להתלונן?? תודה מראש על העזרה.
רן
לילה טוב,
סיפורך הזוי אני מודה.
עליך לאתר את אותו מנוי שזכה למנוי חינם על חשבונך ולתבוע אותו ואולי אף לשקול הגשת תלונה במשטרה כנגד אותו אדם.
למען הסר ספק ממליצה לרכוש שעת ייעוץ אצל עו"ד להכוונה.
לא לוותר !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
ערב טוב
ראשית תודה רבה על התגובה המהירה, אתם עושים מלאכת קודש.
נסיוני לאתר את בעל המנוי עלה בתוהו, יש לי את שמו המלא - במידה וקלטתי אותו נכון. הוט כמובן לא מנדבים מידע - מלבד השם הפרטי, וטוענים שזו כנראה סוג של טעות ואין חשד למעשה פלילי, מה שמחזק את התחושה אצלי שהם כבר גבו את הכסף מהבחור, מה גם שהוא הסדיר אמצעי תשלום וממשיך וקבל שירות.
האם אין חובת זיכוי על שירות שלא התקבל? בעצם שילמתי על כלום להוט, האם האחריות לא מוטלת עליהם??
עדיין אובד עצות מול הכח האימתני שלהם כלפי הצרכן הקטן, אפילו אם הוא לא צרכן שלהם.
בתודה על כל העזרה
רן
שלום רן,
קראנו את תלונתך וברצוננו לבדוק לעומק את הנושא ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך בהקדם. לשם כך נא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (3802234), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר