שלום רב,
אני מתכוונת לתבוע בנק מסוים בתביעות קטנות. הסניף המדובר נמצא בתל אביב, אך מכיוון שאני גרה בעפולה וגם שם ישנו סניף של אותו בנק, נוח לי יותר לתבוע את הסניף בעפולה. האם זה אפשרי ומקובל?
ושאלה נוספת: אני צריכה להגיש את התביעה במספר העתקים כאשר אחד מהם ישלח לבנק, אך אחד הנספחים של התביעה מורכב מהקלטת שיחה שאין ברצוני לחשוף לפני המשפט, בטח שלא לשלוח להם את זה, איך אוכל למסור העתק ללא הנספח הזה?
תודה רבה!
שלום ליאת
מקובל כי גוף אשר מקיים סניפים ברחבי הארץ ניתן לתבוע אותו בכל מקום בו קיים סניף. על פניו ובהתאם לכתוב נראה כי ביכולתך לתבוע בעפולה. יחד עם זאת, עליך לבחון תחילה האם קיים הסכם שיפוט בינך לבין הבנק לפיו התביעה תתברר בבית משפט מוסכם.
במידה והבנתי את שאלתך השנייה לא ניתן להסיר נספח כלפי אחד הצדדים.
המלצתי כי תפני אל ייעוץ משפטי אשר ניתן גם בחינם במרכזים שונים ברחבי הארץ ובררי באמצעותו מהן הדרכים הנכונות לנהוג בנוגע לקלטת האמורה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
מה הכוונה לבדוק האם קיים הסכם שיפוט ביני לבין הבנק?
אם לא ניתן להסיר נספח, כיצד אוכל להביא למשפט הקלטות ללא ידוע הצד הנתבע על קיומן?האם אפשר להודיע לבית המשפט על קיומן של ההקלטות מבלי לחשוף אותן כלפי הנתבע?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר