קניתי מזרון לפני כחודש בחנות סליפ ין .
מחירו של מזרון 4860 ₪. לפני שהזמנתי את המזרון הסברתי למוכר שיש לי בעיית גב רצינית ואני צריכה מזרון אורטופדי.
בחרתי במזרון של חברה
ANATOMIC
אחרי שהוסבר לי שיש בו שכבת חומר הכי טוב - טמפור לכן הוא גם יקר. לשאלתי לגבי תו תקן ישראלי נעניתי בביטחון מלא שכן .
בדיעבד שני הדברים האלה התבררו כלא נכונים אבל לא הייתה לי שום אפשרות לבדוק את הדברים האלה בחנות.
גם את המחיר לא יכולתי לבדוק מפני שבחנות לא נקובים מחירים על מוצרים.
קיוויתי שהמידע שקיבלתי הוא נכון.
אחרי שהביאו את המזרון וישנתי עליו 7 ימים התחילו לי כאבי גב.
התקשרתי לחנות וביקשת להחזירו. בחנות סרבו בטענה שהורדתי את אריזת הניילון.
דרישה זו לישון על מזרון עטוף בניילון עבה ולא נקי לא הגיונית בפני עצמה - הרי אי אפשר לבדוק את התאמת המזרון לגב בתנאים כאלה.
אבל בחנות סרבו בתוקף לדון בהחזרה. ביקשתי למצוא פתרון אחר ולא נעניתי. .
ואז התחלתי לבדוק סוג החומרים שמזרון עשוי מהם והסתבר ששום מידע שקיבלתי לא נכון.
חומרים שמזרון עשוי מהם שונים מימה שסיפרו לי בחנות – הם הרבה יותר זולים ופחות נוחים.
חומר הליבה הוא פוליאריתן קשה - אין טמפור, במקומו יש שכבת לטקס מאוד דקה (ראה צילום המזרון),
ניסיתי מספר פעמים לדבר עם המוכר בחנות ולהגיע להסדר ללא הצלחה.
הוא גם הבטיח לקשר אותי עם סמנכל החברה אבל גם זה לא קרה.
שלחתי לו מכתב (מצורף) אבל לא קיבלתי תשובה. אחרי הבירורים בחברה שמייצרת את
המזרונים האלה התברר לי שגם המחיר היה מופרז – הם מוכרים את המזרון מדגם זה ב3100 ₪ ונותנים 30 יום ניסיון בלי ניילון!
אני ישנה כבר יותר משלוש שבועות בחדר שינה של הבת שלי כי אני לא מסוגלת להשתמש במזרון הזה.
תודה מראש,
יערה
שלום יערה
בהחלט מרתיח.
מאחר וכבר שלחת מכתב אל החברה, המלצתי כי תפני אל בית המשפט לתביעות קטנות בכדי לברר את זכויותיך. נראה כי הוטעת במעמד החתימה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה רבה על תגובה מהירה. שאלה - לאיזה סכום אני יכולה להגיש תביעה?
שלום יערה
הסכום המקסימלי נכון למועד זה הינו 31,200 ש"ח. יצויין כי סכום זה משתנה מעת לעת ע"פ עלויות המדד.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר