עקב אי כיבוד ההוראה לתשלום - נפתח לי תיק אצל עו"ד על ידי חברת התקשורת.
לאחר תשלום החוב + שכ"ט לעו"ד, החברה אומרת שהם לא סוגרים את התיק אצל העו"ד עד שאני לא ממציא להם אמצעי תשלום זמין, האם זה חוקי?
(אגב גם החוב היה בן פחות מ30 יום, רק בגלל שגם חשבוניות קודמות פיגרתי בתשלום, הם חישבו את זה כחוב אחד גדול (למרות שכבר פרעתי את החובות הקודמים) והרשו לעצמם לפתוח תיק אצל עו"ד לאחר פיגור של פחות מ30 יום, מה איכפת להם שאני משלם על זה שכ"ט כמעט כגובה החוב)
בנוסף, כל זמן שהתיק לא נסגר אצל העו"ד אינני יכול לשלם מזומן על החשבונות הבאים, האם הם יוכלו לחייב אותי בריביות, או שוב עמלת שכ"ט, כשאני בעצם באתי לשלם והם לא רצו לקחת ממני תשלום מפני שהתיק עוד לא נסגר אצל העו"ד, למרות שאני כבר שילמי את החוב.
להדגיש - שאני לא מדבר על תביעה בבית משפט לתביעות טנות.
אולי זה באמת לא הפורום הנכון לשאול את השאלה, אז תפנה אותי בבקשה לפורום הנכון שאוכל לקבל בו תשובה
שלום מני
ככלל, חברות הסלולר אינן מאפשרות לבצע תשלום שלא באמצעים זמינים וקבועים . המלצתי כי תיצור קשר עם משרד עוה"ד שמטפל בתיק והצע הסדר כלשהו אשר יהיה מקובל על הצדדים וזאת לאור הסיטואציה הלא נעימה שנקלעת אליה לפיה אינך יכול לשלם את החשובונות החודשיים. ציין בפניהם כי לאור הסיכום, נקלעת למבוי סתום.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר