בוקר טוב,
התקשרתי לחברת הסלולר שלי על-מנת לקבל פרטים על שידרוג מכשיר. לאחר משא ומתן הגענו לדיל ששנינו הסכמנו עליו, אך לא היה ניתן להכניס לפועל/תוקף את העסקה באותו הזמן מכיוון שלדבריו, לא היה לי וותק של חצי שנה בחבילה הנוכחית. הוא הציע לחזור אלי בתאריך מסויים (מספר שבועות) כדי לסגור את העסקה באופן פורמלי.
לקראת תום תקופת ההמתנה מכרתי את המכשיר היחיד שהיה לי מחשש לירידת ערך ובהנחה שיהיה עלי להמתין זמן מועט עד לסגירת העסקה וקבלת המכשיר החדש. כשהתקשרתי לברר, נאמר לי שהעובד כבר אינו נמצא בחברה ושהחברה אינה מכבדת את ההצעה המקורית. יש לציין שההצעה לא היתה נמוכה בצורה חריגה כלל (סטודנטים מקבלים יותר בפחות).
כרגע הם מציעים לי את אותו שדרוג במחיר כמעט כפול. כרגע אני ללא טלפון, לא מנצל את החבילה הנוכחית, והמספר שלי אינו זמין.
האם יש לי קייס בתביעות קטנות מבלי הוכחה מודפסת/מוקלטת? האם יש כאן הטעיה ו/או אי-כיבוד הסכם?
כרגע כל מה שאני רוצה זה צדק - את העסקה המקורית שהוצעה לי ופיצוי על עוגמת הנפש והטרחה.
אשמח לכל מענה.. תודה רבה!
נ.ב.
אם מישהו מכיר סעיף בחוק שמגן עלי במקרה שכזה, בבקשה תרשמו.. אני רוצה לבוא מוכן להכל.
נאמר לי ממספר נציגים שהחברה שומרת הקלטות שיחה, האם לפי חוק הם חייבים לתת לי את אותה הקלטה? מה מונע מהם למחוק את השיחה ולטעון לתקלה טכנית במערכת?
שוב שלום,
באפשרותך להגיש בקשה לביהמ"ש לקבלת צו של ההקלטה אך לדעתי הסיכוי לקבל צו זה נמוך אך קיים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום רב,
מבינה לליבך ואת תיסכולך.
לדעתי בנסיבות המתוארות תתקשה להוכיח את שהבטיח אותו נציג בע"פ וככל שאין תיעוד של השיחה והבטחתו כפי שמתחייב סיכויי הצלחתך נמוכים עד אפסיים.
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה לתאר את השלתשלות העניינים, לתאר את תדהמתך שההצעה לא תועדה, הבע את מורת רוחך ודרוש לקבל את תנאי ההצעה הראשונה (שייתכן והיתה נכונה ומתאימה במועד שקיבלת אותה) או לכל הפחות קבלת פיצוי בגין עוגמת הנפש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על תגובתך,
לא נשארתי חייב, התקשרתי שוב לשירות הלקוחות תוך כדי הקלטת השיחה. ברשותי תיעוד של תגובת נציג החברה - אשר *מכיר בהצעה המקורית* - ומתאמי שינוי מדיניות, מסרב לכבד אותה. כרגע אני בטיפול של מנהל אשר הודה בקיומה של ההקלטה המקורית, הוא הבטיח להאזין לשיחה ולחזור אלי לאחר שיעשה את שיעורי הבית שלו.
אני לא עורך דין אך גם להדיוט כמוני, נראה שיש סיכוי לזכות במקרה. כרגע אני פועל בצינורות המקובלים אך בד בבד אני מברר כיצד ניתן להוציא את הצדק לאור דרך מערכת המשפט ו/או העיתונות. חשוב לציין שאם לא היתה ניתנת לי ההצעה מלכתחילה, לא היה לי כל אינטרס לתבוע. הצעתם? תתנו! לא רוצים? תשלמו את הכסף לעורך דין במקום! איבדתי כל אמון בחברה שאני נמצא בה. הלקח? הקלטה של כל שיחה של נותן שירות!
שוב שלום,
ממליצה להיוועץ בעו"ד בהקדם.
אל תוותר !!!
אשמח לקבל עדכון....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר