שלום.
לפני כ-4 חודשים נערכו הטבות במסלולים סלולר דרך מקום עבודתי.(הטבות לעובדי החברה). מטעם חב'. אורנג'.
רבים מעובדי החבר אכן עברו למסלול שבו יש הטבות ומחירים זולים. וכן גם אני עברתי.
לאחר חודש מאז שעברתי קיבלתי חשבון ובו מופיעים 2 מספרים לא מוכרים עם סכום חיוב של 508.00 שח
לא כולל מע"מ, לכל אחד מהספרים.
ז"א , 1016.00 שח על שתי המס'.
התקשרתי לברר את פשר החיוב,
ענו לי כי בגלל העברת בעלות (שינוי למסלול דרך מקום העבודה) ,נערכו מחדש ההתחייביות שלי והמספרים האינם מוכרים הוכנסו גם הם לחיובים.
התברר לי כי אחד המספרים לא היה בשימוש כ-10 שנים ובמשך לפחות 6 שנים לא קיבלתי עליו חיובים, המספר השני על פי מיטב זכרוני ביטלתי אותו
וגם עליו לא קיבלתי שנים חיובים.
ואיך הם פתאום נזכרו במספרים האלו
והחלו לחייב אותי?
לאחר טלפונים מרובים הבינו באורנג' את הטעות והביעו את הסכמתם להחזיר לי את הכסף.
גם חשבונית מתוקנת נשלחה לאחר כחודשיים, אולם בכל פעם שהתקשרתי לברר מדוע לא מחזירים את הכסף, נאמר לי הנהלת החשבונות עסוקה למדי,ויקח קצת זמן.
אולם הבטיחו שתוך חודש אקבל את ההחזר.
ברור שאת הכסף לא החזירו ואמרו לי כי תוך 14 ימי עסקים ....
אחר כך אמרו תוך 10 ימי עסקים...
וכבר עבר יותר מחודש , ולא ברור לי
אם ומתי אקבל את הכסף.
כמו כן הם תמיד מזכירים "רק" את הסכום ללא המע"מ. על המע"מ ששילמתי אינם מוכנים לדבר.
ראשית אני מבקש ליעץ לי איך אני יכול לזרז אותם לקבל את הכסף.
איימתי עליהם כי אגיש נגדם תביעה אולם זה לא עשה עליהם רושם כלל.
תודה
מאיר
שלום מאיר
הודאתה של החברה הינה צעד חשוב אולם התמהמהותה באשר להחזרת התשלום בהחלט מרגיזה. המלצתי כי תשלח מכתב אל החברה, פרט את השתלשלות העניינים ואת הסכמתה של החברה להחזר כספי. הוסף כי על הסכום לכלול מע"מ. ציין כי הינך מחכה להחזר בהתאם להבטחות נציגיה אולם ללא הועיל.
ביכולתך להוסיף כי במידה ולא יוחזר התשלום תוך זמן שתקציב, תפנה לבירור משפטי בנושא.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר